Over ons

  • Laagste Advocatentarief maakt het recht betaalbaar voor iedereen!
  • Goede juridische hulp tegen het laagste tarief.
  • Altijd een ervaren specialist bij jou in de buurt.
9,3
Klanten vertellen

433 beoordelingen

Iedereen moet gebruik kunnen maken van het recht. Helaas zijn de kosten voor het inschakelen van een advocaat zo hoog geworden, dat steeds minder mensen zich nog een advocaat kunnen veroorloven. Deze ontwikkeling is ons een doorn in het oog.

Wij, van Laagste Advocatentarief komen dan ook met een oplossing: Een netwerk van goede advocaten, die het geen probleem vinden om te werken tegen het laagste advocatentarief. Laagste Advocatentarief heeft een netwerk van ervaren en gespecialiseerde advocaten in heel Nederland die werken voor het scherpste tarief. Zo blijft het recht toegankelijk voor iedereen!

Wie zijn wij?

Laagste Advocatentarief is een initiatief van De Nationale Adviesbalie. Wij houden ons al 15 jaar bezig met het geven van juridisch advies via tal van websites over allerlei verschillende onderwerpen.

Onze juridische medewerkers hebben jarenlange ervaring in het geven van juridisch advies en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Zij kunnen goed inschatten of er in jouw situatie een advocaat nodig is of niet. Zij nemen jouw zaak met je door, geven je gratis juridisch advies en brengen je, indien nodig, in contact met een goede advocaat bij jou in de buurt. Het contact met onze juridische medewerkers is gratis en verplicht je tot niets.

Onze advocaten

In ons dagelijks werk hebben wij veel contact met onze advocaten. Alle advocaten waar wij mee samenwerken kennen wij persoonlijk. Wij weten waar hun sterke en zwakke punten liggen. Hierdoor kunnen wij goed inschatten welke advocaat bij jouw zaak past. Iedere advocaat heeft zo zijn eigen specialiteit.  Zo is de ene advocaat erg goed in ontslagzaken, terwijl de focus van een andere advocaat toch meer ligt bij scheidingen met kinderen.

Met het advies van onze juridische specialisten weet je zeker dat je op een goede manier en door de juiste persoon geholpen wordt. Daarnaast weet je door het lage tarief ook zeker dat je niet teveel betaalt.

Kwaliteit advocaten

Bij juridische kwesties wil je natuurlijk niet alleen tegen het laagste tarief geholpen worden, je wilt ook goed geholpen worden. Naast een laag advocatentarief vinden wij de kwaliteit van onze advocaten erg belangrijk. Daarom houden wij deze kwaliteit goed in de gaten. Wij werken al jaren samen met de meeste advocaten en weten hierdoor zeker dat ze doen wat zij beloven. Zo bellen wij al onze klanten na om te horen of zij naar tevredenheid zijn geholpen.

Komen er toch klachten, dan nemen wij contact op met de betreffende advocaat. Klachten van onze klanten kunnen een reden zijn om de samenwerking met de advocaat op te zeggen. Wij brengen je graag in vrijblijvend contact met een ervaren en betaalbare advocaat.

Goedkope rechtshulp door heel Nederland

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in Nederland toegang krijgt tot deze goedkope rechtshulp. Om die reden hebben wij een advocatennetwerk door heel Nederland. Er zit altijd wel een advocaat van Laagste Advocatentarief bij jou in de buurt. Onze juridische medewerkers brengen je graag in contact met de dichtstbijzijnde advocaat, die jouw belangen het beste kan behartigen.