Om een goede alimentatieberekening te kunnen maken is het belangrijk om met de juiste gegevens te werken. Dit bracht in het verleden nogal wat gedoe met zich mee. Klanten die in hun administratie moesten duiken, verkeerde documenten die werden doorgestuurd en mensen die bang waren dat hun ex niet eerlijk zou zijn bij het doorgeven van de gegevens.

Met de komst van de Ockto-app is dit allemaal verleden tijd. Met deze handige app verzamel je binnen een paar minuten alle gegevens die wij nodig hebben en stuur je ze direct veilig naar ons door. Dit scheelt jou een hoop gezoek in dossiermappen en schoenendozen. Daarnaast weet je zeker dat je de juiste gegevens aanlevert en dat jouw ex dat ook doet.

Veilig

Natuurlijk is het heel belangrijk dat jouw financieel gegevens veilig bij ons terechtkomen en dat wij hier zorgvuldig mee omspringen. Veiligheid en privacy zijn bij ons dan ook het allerbelangrijkst. Dit geldt ook voor de Ockto-app. Zij hebben er alles aan gedaan om de app zo veilig mogelijk te maken. De app voldoet dan ook helemaal aan de geldende wetgeving en de vereisten van toezichthouders en wordt vooral veel gebruikt door bijvoorbeeld hypotheekverstrekkers.

De app werkt via je Digi-D. Hier moet je apart voor inloggen, waardoor je gegevens nog extra zijn beveiligd. Daarnaast kun je zelf bepalen welke gegevens je ophaalt en naar ons doorstuurt. Je kunt de Ockto-sessie stoppen wanneer je wilt. Je gegevens worden niet opgeslagen. Ockto bewaart sowieso geen persoonlijke gegevens. Daarnaast versleutelt Ockto alle informatie, zodat alleen wij jouw stukken kunnen inzien.

Uitleg over de Ockto-app

Wij werken samen met de Ockto- app! Zo ben je ervan verzekerd dat je jouw gegevens op een veilige manier kunt versturen. Bekijk hiernaast de video. Hierin wordt alles uitgelegd over de Ockto-app.

Mocht je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen graag.

Hoe werkt de Ockto-app?

  • Geef je bij ons aan dat je een berekening wil laten maken, dan sturen wij je een uitnodiging voor de Ockto-app.
  • Download de Ockto-app gratis in de App-store.
  • De app vraagt je vervolgens om in te loggen met je Digi-D.
  • Als je hebt ingelogd verzamelt de app alle nodige gegevens via de Belastingdienst, Mijn Overheid, het UWV en Mijn Pensioenoverzicht. De app weet al precies welke informatie wij nodig hebben voor het maken van de berekening en zal dus ook alleen die informatie verzamelen.
  • Zodra de app alles heeft verzameld krijg je een overzichtje te zien. Hierna vraagt de app om jouw toestemming om de gegevens naar ons door te sturen.
  • Na het doorsturen worden al jouw gegevens uit de app verwijderd. Er wordt dus niets opgeslagen.
  • Naast de financiële gegevens hebben wij ook nog wat andere informatie van je nodig. Hiervoor sturen wij je via de mail een document dat je in kunt vullen. Zo kun je op een makkelijke manier alle gegevens naar ons doorsturen.

Vraag een (her)berekening aan van de alimentatie!

  • Een officiële berekening op maat.
  • Tegen een scherp tarief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.