Maak hier online jullie officiële co-ouderschapsplan!

Wanneer je uit elkaar gaat en samen kinderen hebt, is het wettelijk verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. In dit ouderschapsplan maak je afspraken over de kinderen.

In onze online module doorloop je samen met je (ex-)partner de online vragen en stel je zelfstandig een persoonlijk ouderschapsplan op. Na het voltooien van alle stappen wordt het ouderschapsplan door ons team gecontroleerd. Daarna staat het binnen 1 werkdag voor je klaar in je eigen online omgeving. Neem het plan mee naar de advocaat en bespaar daar tijd en geld. Start hieronder direct met het opstellen van jullie co-ouderschapsplan. Vergeet jezelf niet te registreren! Om een idee te krijgen hoe een co-ouderschapsplan eruit ziet kan je ons voorbeeldblad bekijken waar we een deel van de eerste pagina laten zien. Meer informatie over hoe onze module werkt.

Download ook gratis onderstaande bijlagen en voeg deze toe aan het co-ouderschapsplan:

Start hier met het opstellen van jullie co-ouderschapsplan

Tijdelijk voor slechts €19,95 inclusief btw een ouderschapsplan op maat dat is opgesteld door een advocaat! Je doorloopt eerst alle vragen. Ondertussen krijg je uitleg over de verschillende onderwerpen die aan bod komen. Indien je vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen. Let op: bij het opstellen van het ouderschapsplan wordt om persoonsgegevens gevraagd. Deze gegevens worden enkel voor het opstellen van het ouderschapsplan gebruikt.

Tip: registreer je vooraf zodat je jouw ouderschapsplan tussentijds kunt opslaan. De betaling is op het einde.