Ervaren advocaten helpen jou tegen een laag uurtarief!

Wanneer je juridische hulp nodig hebt is dat vaak ook spannend. Wat staat je te wachten en wat kost een goede advocaat? Het is belangrijk om juridische zaken bij een deskundige advocaat neer te leggen. Veel mensen vragen ons wat een advocaat per uur kost. Onze advocaten helpen jou tegen het lage tarief van € 159,- per uur, excl. btw. Een ervaren, maar goedkope advocaat voor jouw zaak! Omdat wij met advocaten door heel Nederland werken zit er altijd wel een ervaren advocaat bij jou in de buurt. Wacht niet te lang met het zoeken van hulp. Des te langer je wacht hoe lastiger de situatie vaak wordt! Neem contact met ons op en wij helpen jou vrijblijvend verder. Zo ben je er van verzekerd dat jouw zaken juridisch goed geregeld worden tegen een laag tarief.

Hoeveel kost een advocaat?

Wat kost een advocaat per uur? Normaal kunnen de kosten van een advocaat oplopen tot wel € 275,- per uur. Helaas is dit voor veel mensen onbetaalbaar. Om het recht voor iedereen toegankelijk te maken, hebben wij duidelijke prijsafspraken met onze advocaten. De reden dat wij het tarief van € 159,- excl. btw per uur hanteren is omdat dit het tarief is dat de advocaat betaald krijgt als de overheid de kosten van een zaak op zich neemt. Zo wordt het rechtssysteem voor iedereen toegankelijk!

Wat vinden onze klanten?

Wie zijn wij?

Laagste Advocatentarief.nl biedt juridische hulp aan ondernemers en particulieren. Met ons toegewijde en enthousiaste team helpen wij dagelijks veel klanten met hun juridische vraagstukken. Daarnaast hebben wij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van ervaren advocaten door heel Nederland. Zij pakken de zaken tegen een goedkoop tarief voor onze klanten op. Daarnaast bieden wij online juridische documenten en berekeningen aan. Deze documenten zijn in samenwerking met een advocaat opgesteld.

Heb je juridische hulp nodig? Onze ervaren advocaten behandelen jouw zaak graag tegen het lage uurtarief van € 159,- excl. btw. Neem contact met ons op en wij brengen je vandaag nog in contact met een ervaren en goedkope advocaat bij je in de buurt.

Wil je meer weten over Laagste Advocatentarief.nl? Ga dan naar de over ons pagina. Graag leggen we je uit waarom we doen wat we doen!

Ervaren advocaat tegen een laag tarief!

  • Wij geven jou advies op maat
  • Wij brengen je in contact met een advocaat die jouw zaak oppakt tegen het lage tarief van € 159,-per uur, exclusief btw.
  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1299 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"