Ervaren advocaat voor een uurtarief van € 159,-

  • Kom jij net niet in aanmerking voor een toevoeging?
  • Dan helpen onze advocaten je tegen het laagste tarief!
9,5
Klanten vertellen

1260 beoordelingen

Lees voor

Het uurtarief van onze advocaten is € 159,-, exclusief btw. Dit tarief ligt lager dan het gemiddelde advocaten uurtarief en net iets boven het toevoegingstarief. Met dit uurtarief is het recht voor mensen met een kleine beurs ook toegankelijk.

Wat is een toevoeging?

Een toevoeging is het bedrag wat de advocaat betaald krijgt als de overheid de kosten van de advocaat op zich neemt. De overheid doet dit alleen bij mensen met een laag inkomen. Je betaalt alleen een eigen bijdrage en de overheid betaalt de rest. Dit heet een toevoeging.

Niet in aanmerking voor een toevoeging

Kom je niet in aanmerking voor zo’n toevoeging omdat je inkomen bijvoorbeeld net iets te hoog is, dan moet je het normale uurtarief betalen. Je zit dan vaak al snel aan een bedrag van € 200,- per uur of zelfs meer. Veel mensen kunnen dit niet betalen. Op die manier zorg je ervoor dat mensen geen gebruik kunnen maken van het Nederlandse rechtssysteem. Wij vonden die kwalijk en besloten met een oplossing te komen!

Uitleg uurtarief advocaat

Om de advocaatkosten voor iedereen betaalbaar te houden, besloten wij met onze advocaten om tafel te gaan. Al snel bleek dat zij er best voor open stonden om in bepaalde gevallen een lager tarief te hanteren en wel het tarief dat ook door de overheid wordt betaald, namelijk een uurtarief van € 159,-, exclusief btw. Op die manier kunnen ook de mensen die net niet in aanmerking komen voor een toevoeging hun recht halen en gebruik maken van een mediator, jurist of advocaat.

Eerlijk uurtarief advocaat

Het gebeurt maar al te vaak dat mensen wel in hun recht staan, maar de advocaatkosten niet kunnen betalen. Daardoor besluiten ze het er maar bij te laten zitten met alle gevolgen van dien. Hierdoor komen mensen uiteindelijk in de problemen. Om ook deze mensen de kans te geven om actie te ondernemen biedt Laagste advocatentarief goede juridische dienstverlening voor een eerlijke prijs. Onze advocaten vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van het recht. Daarom zijn zij bereid om jouw zaak op te pakken tegen een uurtarief van € 159,-, exclusief btw. Kwalitatieve rechtsbijstand voor een scherpe prijs. Dit is eerlijk en maakt de prijs van rechtshulp weer logisch en betaalbaar!

Contact

Kom in contact met een goede advocaat, die werkt tegen het laagste advocatentarief! Wij bellen je vrijblijvend op om je zaak met je door te spreken. Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.15  telefonisch bereikbaar op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten).

Meer informatie