Krijg je te maken met problemen op je werk? Dan kan dat flink wat impact hebben. Dit zijn dingen die je niet dagelijks meemaakt, waardoor je vaak niet goed weet wat je wel of juist niet moet doen. Toch is het wel heel belangrijk om op de juiste manier te reageren. Doe je dit niet, dan kan dat er bijvoorbeeld voor zorgen dat je geen WW-uitkering krijgt of dat je een te lage transitievergoeding mee krijgt.

Arbeidsrechtadvocaat werkgevers

Ook voor werkgevers is het belangrijk om op de juiste manier te reageren bij conflicten of andere problemen op werk. De meeste werkgevers hebben gelukkig niet dagelijks te maken met conflicten op het werk of werknemers die hun werk niet goed doen. Echter wanneer het zich voordoet is het belangrijke de juiste stappen te zetten. Pak je dit op de verkeerde manier aan, dan kan dat je een hoop geld gaan kosten.

Juridische hulp

Heb jij juridische hulp nodig op het gebied van arbeidsrecht, dan kun je altijd bij ons terecht. Laagste Advocatentarief beschikt over een landelijk netwerk van ervaren en deskundige arbeidsrechtsadvocaten en juristen. Wij werken al meer dan 10 jaar samen met de meeste kantoren en weten daardoor precies welke advocaat het beste past bij jouw zaak. Al onze arbeidsrechtsadvocaten zijn bereid jouw zaak te behandelen voor € 159,- per uur, exclusief btw. Bel ons vrijblijvend op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) voor meer informatie of vrijblijvend juridisch advies. Of vul het contactformulier in!

Arbeidsrecht advocaat nodig?

Soms heb je aan juridisch advies genoeg, maar in andere gevallen is het zeker slim om een advocaat of jurist in te schakelen. Maar wanneer is het nou het juiste moment om professionele hulp te zoeken? Wil jij weten of het voor jou zinvol kan zijn om een specialist in te schakelen, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met onze juridische adviseurs. Zij nemen jouw zaak met je door en geven helder en concreet advies over de beste vervolgstappen. Als het nodig is kunnen zij jou doorverwijzen naar een deskundige arbeidsrechtsadvocaat uit ons netwerk. Al onze arbeidsrecht advocaten werken voor het laagste advocatentarief van € 159,-, exclusief btw.

Let op:
De kosten van jouw arbeidsrecht advocaat worden uiteindelijk meestal neergelegd bij de werkgever. De advocaat zal er alles aan doen om deze kosten uit te onderhandelen, zodat jij niet met kosten komt te zitten.

Wat voor een zaken behandeld een arbeidsrecht advocaat?

Arbeidsrecht advocaten houden zich bezig met allerlei zaken die te maken hebben met werk en ontslag. Krijg je ontslag, dan kan een arbeidsrecht advocaat ervoor zorgen dat je een zo hoog mogelijke transitievergoeding mee krijgt. Betaalt jouw werkgever je loon niet, dan kan een arbeidsrecht advocaat gaan vorderen. Daarnaast kan een advocaat helpen bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten of het ontslag voor je aanvechten. Werkgevers maken vaak gebruik van een arbeidsrecht advocaat bij het opstellen van arbeidscontracten, reorganisaties en het ontslaan van werknemers.

Hulp bij jou in de buurt!

Wij brengen je graag in contact met een arbeidsrecht advocaat bij jou in de buurt. Wij hebben een landelijk netwerk van advocaten die je voor het laagste tarief verder kunnen helpen. Vul ons contactformulier in en we bellen jou vrijblijvend terug!