Ben je ondernemer, dan krijg je regelmatig te maken met juridische kwesties. Zo kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij het opstellen van contracten, kun je tegen problemen met personeel aanlopen of heb je advies nodig over een reorganisatie of overname. Daarnaast kun je natuurlijk te maken krijgen met conflicten met klanten of leveranciers. Het is belangrijk dat dit soort juridische zaken goed worden opgepakt met een deskundige advocaat.

Door op tijd een specialist in te schakelen, kun je de risico’s zoveel mogelijk beperken en uiteindelijk veel geld besparen.  Heb jij te maken met een juridische kwestie en ben je op zoek naar een goede advocaat, dan helpen wij jou graag verder. Onze advocaten zijn deskundig en helpen je tegen het laagste ondernemerstarief van €169,- exclusief btw. Neem vrijblijvend contact op en laat je informeren welke ervaren en deskundige advocaat bij jou in de buurt werkt tegen dit laagste uurtarief.

Advocaat tegen laagste ondernemerstarief

Omdat ook ondernemers op de centen moeten letten hebben wij onze advocaten ook bereid gevonden om speciaal voor ondernemers een laag tarief te hanteren. Onze advocaten zijn bereid jouw zaak tegen het laagste advocaten uurtarief van €169,- exclusief btw op te pakken. Het inschakelen van een specialist blijft op deze manier betaalbaar. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze juridische medewerkers. Zij brengen jou graag in contact met een goede advocaat bij jou in de buurt die de juiste specialisatie bezit.

Let op:
Dit tarief geldt alleen als je nog geen klant bent bij het desbetreffende kantoor!

Waarom een vaste advocaat?

Als ondernemer is het handig om met een vaste advocaat te werken. Deze advocaat kent jou en jouw onderneming en weet precies met welke problemen je te maken kunt krijgen en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. De advocaat kan contracten voor je opstellen of controleren, maar kan je ook helpen als je bijvoorbeeld een personeelslid moet ontslaan of als je problemen hebt met de verhuurder van jouw bedrijfspand. Zo heb je altijd iemand met de juiste kennis om op terug te vallen. Dit geeft ondernemers veel rust. Via Laagste Advocatentarief.nl kunnen we je in contact brengen met een ervaren advocaat bij jou in de buurt, die je kan helpen tegen het laagste uurtarief van €169,- exclusief btw. Laat een berichtje achter op ons contactformulier of bel ons op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten).

Advocaat voor het laagste tarief!

  • Wij geven jou advies op maat
  • Wij brengen je in contact met een advocaat die jouw zaak oppakt tegen het laagste tarief van €169,-, exclusief btw.

Contact opnemen

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1299 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"