Ontslag

Ontslag

Ontslagen of dreigend ontslag? Als de werkgever jou wilt ontslaan is het belangrijk dit altijd aan te vechten. Een advocaat onderzoekt of het ontslag terecht is en of je recht hebt op een transitievergoeding. Een arbeidsrecht advocaat kent al jouw rechten en plichten als werknemer, maar kent ook die van de werkgever. Daarnaast zorgt een advocaat ervoor dat jouw ontslag juridisch goed wordt geregeld en je jouw recht op WW behoudt. Let op: de kosten voor het aanvechten van jouw ontslag worden in de meeste gevallen vergoed door de werkgever. Het kost jou dan als werknemer niets.

Contact met onze juridische adviseurs is gratis en vrijblijvend. Zij bekijken jouw persoonlijke situatie en adviseren je wat de juiste vervolgstappen zijn. Indien nodig kunnen zij je in contact brengen met een arbeidsrecht advocaat die jouw zaak behandelt voor € 121,50, exclusief BTW. Let op: de advocaatkosten worden vaak volledig verhaalt op de werkgever.

Tip: Niet eens met het feit dat je ontslagen bent? Stuur een aangetekende brief naar de werkgever. Zet in de brief dat je het niet eens bent met het ontslag en beschikbaar bent voor werk. Ga naar kantoor en laat zien dat je bereid bent te werken. Ga enkel naar huis als je werkgever op papier zet dat je vrijgesteld bent van werk.

Waarom een advocaat bij ontslag?

Indien jouw ontslag niet goed geregeld wordt kan dit betekenen dat je jouw recht op een WW-uitkering verliest. Dit is van grote invloed op je inkomen en moet je altijd zien te voorkomen. Daarbij heb je in de meeste situaties recht op een transitievergoeding. Zorg dat je als werknemer krijgt waar je recht op hebt en vecht jouw ontslag aan! Een arbeidsrecht advocaat zorgt dat alle zaken juridisch goed geregeld worden en worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Ook bij dreigend ontslag is het verstandig om juridisch advies in te winnen. Onze juridische adviseurs kunnen je vrijblijvend uitleggen wat je rechten en plichten zijn. Het is belangrijk om te weten hoe je het beste kan handelen en wat je vooral wel en niet moet doen.

Kosten advocaat bij ontslag

Veel mensen zijn bang voor hoge uurtarieven wanneer zij een advocaat inschakelen. Een advocaat verhaalt de gemaakte kosten in de meeste gevallen op de werkgever. Dan kost het jou dus niets. Daarbij werken al onze advocaten tegen het vaste lage uurtarief van € 121,50, exclusief btw. Onze juridische adviseurs geven je vrijblijvend meer informatie.

Waarom € 121,50 per uur?

Waarom dit vreemde tarief van € 121,50 exclusief BTW? Omdat de advocaat dat tarief ook krijgt als de overheid jouw advocaat betaalt. Waarom zou jij dan tot soms wel € 275 per uur moeten betalen? Dat is toch niet rechtvaardig.
LAAGSTE ADVOCATEN TARIEF
Maakt rechtshulp weer betaalbaar
121,50 / uur
tot wel 50% goedkoper

Ervaren advocaten voor het laagste tarief

Onze advocaten zijn allemaal ervaren, deskundig en vaak gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden. Je krijgt dus uitstekende hulp, maar dan tegen een veel lager tarief.

Gratis rechtshulp voor het eerste juridisch advies via onze helpdesk.

Binnen een dag contact met een advocaat of mediator.

Een kundige advocaat of mediator die past bij jouw zaak.

Een vast en laag uurtarief.

Advocaat voor het laagste tarief!

Advies aanvragen is gratis en vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op je aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.

Klantervaringen:

 • Mijn vriendin moest ineens 70 kilometer verderop gaan werken. Zij werkte bij een callcenter, maar was de laatste tijd ziek thuis. Zij moest weer gaan re-integreren, maar volgens haar baas kon dat alleen in een andere vestiging. Wij waren het hier niet mee eens en besloten juridisch advies in te winnen. Via Laagsteadvocatentarief.nl kwamen we in contact met een goede advocaat. Deze heeft de zaak voor ons opgepakt. Wij zijn hier zeer goed geholpen en hebben zelf geen kosten gehad. Echt een topkantoor!
  Mathias, Gilzen
  Wij hadden besloten te gaan scheiden en dachten dat we er samen wel redelijk uit zouden komen. We besloten naar een mediator te gaan, maar al snel bleek dat we op bepaalde punten toch recht tegenover elkaar stonden. Het mediationtraject klapte en ik moest op zoek naar een eigen advocaat. Ik vond het lastig om hier zelf een keuze in te maken. Er zijn zoveel advocaten. Wie moet je nou eigenlijk hebben? Uiteindelijk kwam ik terecht op de site laagsteadvocatentarief.nl. Er werd goed naar mijn verhaal geluisterd en ik werd in contact gebracht met een fijne advocaat bij mij in de buurt. Het was een advocaat met veel ervaring, die precies wist hoe zij mijn zaak het beste aan kon pakken. Daarnaast had zij al snel in de gaten dat ik iemand ben die af en toe wel wat tegengas kan gebruiken. Ik ben erg tevreden over het kantoor. Zij hebben mij uitstekend geholpen en tegen een mooi tarief!
  Anoniem, Leiden
 • Ik betaal kinderalimentatie voor mijn twee kinderen van 10 en 13. Het bedrag werd in 2008 vastgelegd. Destijds had mijn ex een ww-uitkering. In de tussentijd is de ex fulltime gaan werken. Daarnaast is het kindgebonden budget sinds 2015 mee gaan spelen. Ik wilde de alimentatie opnieuw laten berekenen, maar de ex voelde de bui al hangen en wilde nergens aan meewerken. Toen ik contact opnam met Laagsteadvocatentarief bleek al snel dat het voor mij zeker verstandig zou zijn om de alimentatie opnieuw te laten berekenen. Zij brachten mij in contact met een goede advocaat die hierbij kon helpen. Deze heeft de zaak nu in behandeling. Het is een goede, kundige advocaat. Ik ben dan ook erg tevreden.
  Anoniem, Amsterdam
  Mijn vriend heeft een zoontje van 1 jaar oud. Helaas houdt de moeder het kind bij hem vandaan. Er is geen contact. Dit vreet aan hem. Hij wil heel graag contact met zijn kind, maar de ex wil nergens aan meewerken. De enige mogelijkheid die overblijft is het inschakelen van een advocaat om officieel een omgangsregeling vast te leggen. Ook wil hij graag ouderlijk gezag. Ik ging op zoek via internet en kwam terecht op de site van LaagsteAdvocatentarief. Ik besloot een terugbel-formulier in te vullen. Er werd gelukkig al snel contact opgenomen. Ik werd in contact gebracht met een goede advocaat uit onze omgeving. Deze gaat nu de procedure starten. Tot zover worden wij prima geholpen en zijn we erg tevreden.
  Cheniva, Amsterdam
 • Zeven jaar geleden gingen mijn ex en ik uit elkaar. Ik moest partneralimentatie gaan betalen. Onlangs kwam ik erachter dat mijn ex in de tussentijd fulltime was gaan werken. Ik wilde de alimentatie stopzetten, maar mijn ex wilde nergens aan meewerken. Ik moest dit dus via de officiële weg gaan regelen. In mijn zoektocht naar een betaalbare advocaat kwam ik op Laagste Advocatentarief. Al snel bleek dat ik genoeg redenen had om aan de bel te trekken en werd ik in contact gebracht met een goede advocaat bij mij in de buurt. Het was een zeer vriendelijke en kundige advocaat. Daarnaast konden zij mij heel duidelijk uitleggen hoe de vork in de steel zat. Zij hebben de zaak voor mij opgepakt. Toen ik uiteindelijk de factuur kreeg was deze ook heel duidelijk en transparant. Er werd in detail aangegeven waar je precies voor betaald en er werd een goede, eerlijke prijs gerekend. Al met al ben ik erg tevreden over deze dienstverlening.
  Tom, Heemskerk
  Onlangs kocht ik een perceel. Na de aankoop bleek dat de buurman gebruik maakte van het perceel om op zijn land te komen. Hier wist ik niets van, waardoor een flinke discussie ontstond. Ik besloot juridisch advies in te winnen en werd via Laagsteadvocatentarief in contact gebracht met een goede advocaat bij mij in de buurt. Dit was erg positief. De betreffende advocaat kwam zelfs ter plekke de situatie bekijken. Heel prettig. Hij gaf mij eerlijk advies, wat ervoor zorgde dat ik flink wat kosten kon uitsparen. Ik ben dan ook zeer tevreden.
  Eduard, Doornspijk
 • In wilde eenzijdig de scheiding in gang zetten. En was daarvoor op zoek naar een goede advocaat, maar wilde ook op de kosten letten. Na wat zoeken op internet kwam ik terecht bij Laagsteadvocatentarief.nl en besloot een aanvraag te doen. Ik werd erg goed geholpen en kwam via hen terecht bij een uitstekende advocaat in mijn woonplaats. Ik ben erg blij met de keuze voor dit kantoor. Ik voel mij erg op mijn gemak bij de gesprekken met de advocaat en heb het volste vertrouwen in een goede uitkomst. Ik zal het kantoor zeker bij anderen aanbevelen.
  Mirjam, Eindhoven
  Ik betaalde een flink bedrag aan partneralimentatie. Voor de scheiding was de ex al vertrokken. Zij had een logeeradres gevonden en ging daar wonen. Met dit in het achterhoofd zijn alle afspraken omtrent de scheiding gemaakt. Zo werd er een flink bedrag aan partneralimentatie afgesproken, omdat zij haar eigen woonlasten had. Even later stond zij ineens voor de deur. Zij had onenigheid gekregen op het logeeradres en kwam weer in ons koophuis wonen. Ik wilde de partneralimentatie toen eigenlijk stopzetten (ik betaalde immers alle woonlasten al), maar onder druk van haar kant hebben we een nieuw bedrag afgesproken. Ondertussen lijkt het erop dat de ex is ingetrokken bij een nieuwe partner. Zij komt heel sporadisch thuis, maar toch heeft zij een advocaat ingeschakeld om meer alimentatie te eisen. Ik had ook hulp nodig en kwam via Laagsteadvocatentarief.nl in contact met een specialist bij mij in de buurt. Deze heeft de zaak nu in behandeling. Daarover ben ik absoluut zeer tevreden. De advocaat is goed bezig!
  Pieter, Steenbergen
 • De scheiding was al geregeld, maar de boedelverdeling nog niet. Ik was dan ook op zoek naar een goede, gespecialiseerde advocaat die mij tegen een gunstig tarief kon helpen. De ex stond onder bewind en dit zorgde voor wat extra problemen. Ik had een pittige advocaat nodig. Via Laagsteadvocatentarief.nl werd ik in contact gebracht met een goede advocaat uit Middelburg. Zij hebben mij uitstekend verder geholpen. De zaak loopt nog, maar tot zover ben ik zeer tevreden.
  Cort, Kamperland
  Ik betaal kinderalimentatie aan twee exen. Helaas raakte ik mijn baan kwijt. Ik kon de alimentatie niet meer opbrengen en ging op zoek naar de goedkoopste familierecht advocaat om via de officiële weg de alimentatie te verlagen. Via Laagsteadvocatentarief.nl kwam ik in contact met een goede advocaat bij mij in de buurt. Deze heeft de zaak snel voor mij opgepakt. Ik werd uitstekend geholpen en ben dan ook erg tevreden met deze advocaat.
  Rene, Rijen
 • Wij gingen scheiden. Helaas had mijn vrouw al een eigen advocaat in de arm genomen. Ik had iemand nodig die mijn belangen kon behartigen. Via Laagsteadvocatentarief.nl kwam ik in contact met een goede advocate bij mij in de buurt. Hier ben ik erg tevreden over. Zij is altijd goed bereikbaar, neemt de tijd en werkt naar eer en geweten.
  De heer De Munck, Gouda
  Samen besloten wij dat het beter zou zijn om te gaan scheiden. We konden nog steeds goed met elkaar overleggen en wilden graag samen naar één advocaat om de scheiding te regelen. Via Laagsteadvocatentarief.nl kwamen wij in contact met een goede advocaat bij ons in de buurt. We hadden meteen een klik met het kantoor en al snel lag alles bij de rechtbank. Ik werd zelfs nog even na gebeld of ik goed was geholpen. Ik ben erg tevreden over de service van de medewerkers van Laagsteadvocatentarief.nl.
  Henk, Eindhoven
 • In 2009 gingen ik en mijn ex uit elkaar. De kinderalimentatie die ik voor mijn twee kinderen moest betalen werd vastgesteld. In 2010 ging de ex meer werken. In eerste instantie heb ik toen niet aan de bel getrokken. Onlangs kwam ik erachter dat haar Kindgebondenbudget ook flink was verhoogd. De boel begon schreef te lopen. Ik wilde een herberekening van de alimentatie. De ex wilde helaas niet meewerken, dus nam ik een advocaat van Laagsteadvocatentarief.nl in de arm. Zij heeft mij uitstekend geholpen om er toch nog samen met de ex, zonder tussenkomst van de rechtbank, uit te komen. Al met al heeft het gezorgd voor een flinke alimentatieverlaging.
  Eric, Odijk
  Ik woonde samen met mijn partner in Amerika. We hebben samen vier kinderen. Het ging niet goed. Er was sprake van geestelijke mishandeling. Ik heb de Nederlandse nationaliteit en wilde samen met de kinderen terug naar Nederland. Hij hield dit tegen en weigerde toestemming te geven. Ik nam een advocaat in Amerika in de arm, maar hij gaf aan dat het verstandig was om ook in Nederland een advocaat in de arm te nemen, zodat zij er samen voor konden zorgen dat de kinderen naar Nederland zouden kunnen komen. Via Laagsteadvocatentarief kwam ik in contact met een uitstekende advocaat die mij hierbij heeft geholpen.
  Anoniem
 • Er moest een reorganisatie plaatsvinden op het werk. Veel mensen moesten eruit. Er kwam een sociaal plan en ik ontving een eerste voorstel om met wederzijds goedvinden uit elkaar te gaan. Ik vond het belangrijk om hier zelf zo goed mogelijk uit te komen en besloot via Laagsteadvocatentarief.nl hulp in te schakelen. Ik kwam in contact met een goede advocaat in mijn woonplaats. Deze heeft mij goed en snel geholpen. De meeste kosten kwamen gelukkig voor rekening van de werkgever.
  Mevrouw van Dijk, Den Bosch
  Mijn ex houdt zich niet aan de afspraken  Ondertussen ben ik al enige tijd gescheiden. Mijn ex-man houdt zich niet aan de afspraken die wij in het convenant hebben laten vastleggen.  Het gaat voornamelijk om financiële afspraken, zoals een verrekening van de boedel en de hypotheek. Ik had ondertussen een aardig bedrag van hem te goed en besloot via Laagste Advocatentarief een advocaat in te schakelen. Ik ben heel blij met de advocaat met wie ik in contact kwam. Ik heb echt het gevoel dat hij mij begrijpt en zich voor 100 procent inzet.
  Patricia, Beverwijk
 • Officieel maken van de scheiding  Wij besloten uiteindelijk te gaan scheiden. We kwamen in contact met een scheidingsplanner en konden gelukkig in goed overleg tot goede afspraken komen. Helaas kon deze planner de scheiding zelf verder niet officieel maken. Hier was een advocaat voor nodig. Via Laagste Advocatentarief kwamen we in contact met een advocaat die voor ons het verzoekschrift heeft opgesteld en alles heeft geregeld. Wij zijn hier erg tevreden over.
  Eva, Delft
  Wijzigen omgangsregeling en alimentatie   Na de scheiding had mijn ex ineens weer werk. Toen wij uit elkaar gingen had hij een uitkering, waardoor de alimentatie heel laag was uitgevallen. Ik wilde graag een verhoging van de alimentatie. Daarnaast beviel de omgangsregeling mij helemaal niet. Meneer had ons kind drie weekenden per maand. Nu ons kind naar school gaat zou ik het toch ook wel fijn vinden om in het weekend samen te ontspannen. Om dit te regelen werd ik in contact gebracht met een goede advocaat bij mij in de buurt. Deze gaf mij het advies om niet meteen naar de rechter te stappen, maar eerst te proberen om in goed overleg tot een afspraak te komen. Tot zover ben ik erg tevreden. Nu nog hopen op een goede afloop.
  Mariel, Den Haag
 • Eenzijdig scheiden of toch mediation   Toen ik contact opnam met Laagsteadvocatentarief was ik op zoek naar een advocaat die mijn belangen zou kunnen behartigen. Ik was van plan om eenzijdig de scheiding in te zetten. Ik kwam in contact met een goede advocaat. Deze had al snel in de gaten dat het in ons geval (we hebben samen drie kinderen) veel beter zou zijn om samen om tafel te gaan. Op advies van het kantoor gingen we in mediation. Tot dusver zijn bij succesvol in gesprek met elkaar en kunnen we hopelijk samen tot goede afspraken komen.
  Anoniem
  Hoger beroep We hadden besloten om uit elkaar te gaan. Voor ik het wist had mijn ex het huis leeggehaald en de bankrekening geplunderd. Hierover had ik al een rechtszaak gehad, maar ik was het niet eens met de uitspraak. Ik was dan ook op zoek naar een nieuwe advocaat om mij hierbij te helpen. Bij Laagsteadvocatentarief vond ik een luisterend oor. Ik kwam via hen in contact met een goed advocatenkantoor dat mij uitstekend verder helpt. Ik denk dat ik met dit kantoor goede stappen kan zetten.
  Leon, Schiedam
 • Verkoop woning Ik en de ex waren al een poosje uit elkaar. Samen hadden we een koophuis. De ex kon de hypotheek onmogelijk betalen. Ik zelf wel en de bank had al besloten dat ik de hypotheek op naam kon krijgen. Alles was al klaar. Het enige dat ontbrak was de handtekening van de ex. Zij weigerde ergens mee akkoord te gaan en wilde alleen tekenen als zij nog een jaar in het huis zou mogen wonen. Dit vond ik een onredelijke eis. Ik besloot contact op te nemen met Laagsteadvocatentarief. Zij brachten mij in contact met een goede advocaat bij mij in de buurt. Deze heeft het snel en professioneel afgehandeld, waardoor er eindelijk getekend is.
  Pim, Amersfoort
  Vervangende toestemming verkoop woning Mijn ex en ik hebben samen een huis. Zij wilde de woning verkopen, maar ik was het niet eens met de prijs die zij hiervoor wilde vragen. Ineens kreeg ik een dagvaarding van de rechtbank. Zij wilde vervangende toestemming van de rechter voor de verkoop van de woning. Via Laagsteadvocatentarief kwam ik in contact met een goede advocaat bij mij in de buurt. Deze heeft een brief gestuurd naar de advocaat van de ex. Er is overleg geweest en ondertussen zijn we het eens geworden over de prijs van de woning. Ik ben naar volle tevredenheid geholpen.
  Anoniem, Barendrecht
 • Dreigende huisuitzetting Door problemen met de belastingdienst had ik een huurachterstand opgelopen. De huurbaas stond niet open voor een betaalregeling. Ik had hulp nodig om de huisuitzetting te voorkomen. Ik zocht contact met de adviseurs van Laagsteadvocatentarief. Ik werd snel gebeld. De medewerker bracht bij in contact met een advocaat om mij verder te helpen. Er was al snel contact en ik kon ook vlot langskomen op kantoor. Ik heb goed advies gekregen. Het probleem is nu opgelost. De huisuitzetting is van de baan.
  Anton, Nieuwerkerk aan den IJssel
  Herberekening alimentatie Mijn ex begon ineens over een herberekening van de kinderalimentatie en schakelde een advocaat in. Ik kreeg een brief waarin stond dat ik mijn gegevens moest inleveren. Zelf had ik zoal mijn twijfels en had ik eigenlijk het idee dat ik meer kinderalimentatie zou moeten krijgen in plaats van minder. Toen wij uit elkaar gingen werd bij de berekening van de alimentatie namelijk rekening gehouden met een omgangsregeling, maar in de praktijk had mijn ex helemaal geen omgang met de kinderen en wilde dit ook niet. Via Laagsteadvocatentarief kwam ik in contact met een goede en zeer deskundige advocaat die mij hier uitstekend bij heeft geholpen.
  Truus, Breda
 • Scheiding Onlangs kreeg ik bericht van mijn echtgenoot dat hij de scheiding wilde inzetten. Hij had al een advocaat in de arm genomen. Samen in goed overleg de scheiding regelen was hierdoor niet meer mogelijk. Ik had zelf ook iemand nodig om mijn belangen te behartigen. Via Laagste Advocatentarief kwam ik in contact met een goede advocaat bij mij in de buurt die mij hier verder bij heeft geholpen. Ze dachten goed mee. Ik ben dan ook zeer tevreden en zou deze site bij iedereen aanbevelen.
  Cindy, Den Haag
  Het regelen van de alimentatie We modderden al vier jaar lang een beetje aan. Af en toe betaalde de ex iets voor ons kindje, maar meestal draaide ik voor alle kosten op. Ik was het zat en ging op onderzoek uit. Ik schrok van de tarieven van de advocaten, maar gelukkig kwam ik terecht op www.laagsteadvocatentarief.nl. Dit was voor mij financieel wel haalbaar. Ik werd al snel gebeld door de advocaat en kon direct langskomen. Ondertussen is alles goed geregeld.
  Gloria, Hoorn
 • Verlagen kinderalimentatie Ik betaalde een flink bedrag aan kinderalimentatie. Ondertussen was mijn situatie veranderd. Ik kreeg er namelijk een zoontje bij met mijn nieuwe partner. Daarnaast waren er door de overheid allerlei veranderingen doorgevoerd. Ik nam contact op met Laagsteadvocatentarief en werd al snel gebeld door een advocaat in mijn regio. Deze heeft de zaak opgepakt, waardoor ik nu 150 euro minder betaal per maand. Ik ben blij dat ik actie heb ondernomen.
  De heer van der Graaf, Dordrecht
  Samen de scheiding regelen In oktober besloten ik en mijn partner te gaan scheiden. De kinderen waren al wat ouder en er was geen koopwoning. Samen hebben we alle afspraken op papier gezet en zochten een advocaat om de scheiding verder af te wikkelen. Via Laagsteadvocatentarief.nl kwamen wij in contact met een goede advocaat die ons goed en snel heeft geholpen. Een maand later was alles zo goed als afgerond. Wij zijn erg tevreden.
  Anoniem
 • Verlaging partneralimentatie Ik betaalde al lange tijd partneralimentatie. Door verschillende financiële wijzigingen aan mijn kant en die van de ex vroeg ik mij af of de alimentatie niet verlaagd zou kunnen worden. Ik stelde mijn vraag op laagsteadvocatentarief.nl en werd direct teruggebeld. Het advies was duidelijk en kundig. Ik werd in contact gebracht met een goede advocaat. Deze helpt mij uitstekend.
  De heer Vestjens, Ravenstein
  Hoger beroep bij scheiding "Ik lag in scheiding en trof een erg slechte advocaat. Deze heeft weinig tot niets voor mij gedaan. Ondertussen had het mij wel genoeg geld gekost. Ik besloot contact op te nemen met Laagste Advocatentarief. Zij brachten mij in contact met een goede advocaat, die mij uitstekend heeft geholpen. Eindelijk een goede advocaat".
  Johan, Spijkenisse
 • Zakelijk conflict Samen met een partner hadden we een eigen zaak. Dit verliep allemaal goed tot het moment kwam dat ik besloot ermee te stoppen. Ineens sloeg de sfeer om en kreeg ik allerlei verwijten naar mijn hoofd. Ook begon hij vorderingen bij mij neer te leggen. Ik zou hem een hoop geld verschuldigd zijn. Het liep uit op een rechtszaak. Veel geld voor een advocaat had ik niet. Via Laagsteadvocatentarief.nl kwam ik in contact met een erg goede advocaat, die mij tegen het laagste tarief kon helpen. Ik was blij dat ik eindelijk serieus genomen werd. Ik voel mij echt gehoord en gesteund.
  Albert, Heemskerk
  Verlaging partneralimentatie "Ik betaalde al lange tijd partneralimentatie. Ondertussen had ik samen met mijn nieuwe partner twee kinderen gekregen. De alimentatie was niet meer op te brengen. Via Laagsteadvocatentarief kwam ik in contact met een goede advocaat, die ervoor gezorgd heeft dat de alimentatie een heel stuk lager werd. Na jarenlang ieder dubbeltje omdraaien kan ik nu eigenlijk op een normale manier verder. Het heeft echt een positieve draai aan mijn leven gegeven".
  Pieter, Tilburg
 • "Mijn ex kwam de omgangsregeling niet na en hield mijn dochter bij mij weg. Ik wilde eerst een kort geding opstarten om haar een dwangsom op te leggen. Laagste Advocatentarief.nl bracht mij echter in contact met een goede advocaat. De advocaat heeft ervoor gezorgd dat mijn zaak zo sterk was dat de tegenpartij akkoord ging met alle eisen. Een kort geding was niet meer nodig. "  
  Jeroen, Nieuw Lekkerland
  Anja, 46 jaar, Hazerswoude Rijndijk
  Ontslag om Facebook "Ik werd ineens op non-actief gesteld door een post op Facebook. Ik wist niet wat ik moest doen. Een medewerker van Laagste Advocatentarief.nl hielp mij op weg en regelde een goede arbeidsrechtspecialist."
  Anja, 46 jaar, Hazerswoude Rijndijk
 • Roelof van der Ploeg
  Scheiden via mediator "Na 13 jaar huwelijk gingen we scheiden. Er was een meningsverschil over de woning. Laagste Advocatentarief.nl bracht ons in contact met een goede mediator. Na drie sessies was het probleem opgelost en het convenant klaar."
  Roelof van der Ploeg
  Marcel, 49 jaar, Uithoorn
  Betere ontslagvergoeding "Ik werd totaal onverwacht ontslagen. Ik was overdonderd en kreeg een slecht voorstel van de werkgever. De advocaat van Laagste Advocatentarief.nl heeft ervoor gezorgd dat ik met een goede vergoeding afscheid kon nemen."
  Marcel, 49 jaar, Uithoorn
 • Simone, 23 mei 2014
  Scheiding binnen twee maanden "Er was nog redelijk overleg mogelijk met mijn partner en ik wilde dan ook snel de scheiding in gang zetten. Via Laagste Advocatentarief kwam ik in contact met een uitstekende mediator. Deze heeft binnen twee maanden alles geregeld."
  Simone, 23 mei 2014