Arbeidsrecht

  • Problemen op het werk? Dit valt onder het arbeidsrecht.
  • Teken niets en zorg dat je weet wat je rechten en plichten zijn.
  • Leg jouw situatie gerust voor aan onze juridische medewerkers. Zij geven je gratis advies!
9,7
Klanten vertellen

1147 beoordelingen

Lees voor

Heb jij te maken met ontslag, een arbeidsconflict of heb je een vraag over jouw arbeidscontract? Dit valt allemaal onder het arbeidsrecht. Officieel worden in het arbeidsrecht de verhoudingen tussen werkgever en werknemer geregeld. Als werknemer krijg je ongetwijfeld wel een keer met dit rechtsgebied te maken, maar ook als ondernemer kun je hier soms wel wat hulp bij gebruiken. Heb jij problemen met jouw werkgever of ben je juist werkgever en zit jij in je maag met een juridische kwestie op dit gebied, dan helpen wij je graag.

Wij werken samen met arbeidsrechtsadvocaten samen door het hele land. Leg jouw verhaal voor aan onze juridische adviseurs. Zij geven je advies waar je mee verder kunt en is het nodig, dan brengen zij jou graag in contact met de juiste specialist op het gebied van arbeidsrecht. Contact met onze juridische adviseurs is gratis en vrijblijvend. Bel ons op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) of laat je gegevens achter op het contactformulier. Je wordt dan zo snel mogelijk even teruggebeld.

Wat valt onder het arbeidsrecht?

Arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, een vaststellingsovereenkomst, ontslag, reorganisaties, conflicten op werk, loon vorderen, ziekte en re-integratie. Dit zijn allemaal punten die vallen onder het arbeidsrecht. Zowel werkgevers als werknemers komen voor dit soort juridische vraagstukken te staan. Laat je altijd goed informeren over jouw rechten en plichten, want er kan best veel op het spel staan. Even een voorbeeld: Ben jij werknemer en krijg je ontslag, dan kan een verkeerde stap ervoor zorgen dat je geen WW-uitkering krijgt. Ben jij daarentegen werkgever en hou jij je niet goed aan de regels van het ontslag, dan kan dit je een hoop geld kosten. Het is dus altijd belangrijk om advies in te winnen voor je actie gaat ondernemen.

Heb je hulp nodig bij een van deze onderwerpen, neem dan contact op met onze juridische medewerkers. Zij geven je advies en kunnen jouw rechten en plichten voor je op een rijtje zetten. Daarnaast kunnen zij beoordelen of het slim is om een advocaat of jurist in te schakelen. Indien nodig kunnen ze je in contact brengen met een deskundige advocaat bij jou in de buurt.

Werknemer

De meeste vragen van werknemers gaan over ontslag. Mag je wel ontslagen worden? Kom je in aanmerking voor een ontslagvergoeding? Wat kan je doen tegen ontslag op staande voet? Ik heb een vaststellingsovereenkomst gekregen, kan ik die gewoon tekenen? Het belangrijkste advies dat eigenlijk van toepassing is op alle situaties is dat je vooral niets moet tekenen! Zet nooit zomaar je handtekening, maar vraag eerst advies aan iemand die er verstand van heeft. Zo voorkom je dat je je eigen glazen ingooit.

En dat is precies waarom wij er zijn. Bij ons kun jij je verhaal kwijt. Onze juridische medewerkers luisteren naar jouw situatie en geven je gratis advies waar je weer mee verder kan. Soms zal er de hulp van een advocaat of jurist nodig zijn. In dat geval brengen zij je in contact met de juiste juridische specialist bij jou in de buurt die jou kan helpen om te krijgen waar je recht op hebt. Onze advocaten en juristen pakken jouw zaak op tegen het laagste uurtarief en zorgen ervoor dat je hier zo goed mogelijk uitkomt. Het gaat om jouw toekomst!

Werkgever

Als werkgever en ondernemer kom je vaak in aanraking met juridische vraagstukken. Een gespecialiseerde advocaat kan je helpen met de wet- en regelgeving. Wil je weten of het ontslagdossier volledig is? Of hoe je een reorganisatie kan aanpakken? Moet er een arbeidsovereenkomst opgesteld of gewijzigd worden? Onze arbeidsrecht advocaten helpen je graag verder tegen het laagste uurtarief. Voor ondernemers hanteren wij een speciaal ondernemerstarief. Neem vrijblijvend contact op met onze juridische adviseurs voor meer informatie.

Meer informatie