Vastgoedrecht (koop/verkoop van woningen/vastgoed)

 • Problemen bij de koop of verkoop van een woning of bedrijfspand? Dit valt onder het vastgoedrecht.
 • Onze vastgoedrecht advocaten helpen je graag.
 • Zo krijg je een ervaren advocaat tegen het laagste tarief!
9,5
Klanten vertellen

1299 beoordelingen

Lees voor

De aan- of verkoop van een huis of bedrijfspand is iets waar veel mensen wel eens mee te maken krijgen. Helaas kunnen hier ook de nodige problemen bij ontstaan. Het huis dat je gekocht hebt, heeft ernstige verborgen gebreken. De koper van jouw huis haakt af na het tekenen van de koopovereenkomst. Je hebt jouw woning in afwachting van verkoop verhuurd en de huurder wil niet vertrekken. Dit soort conflicten vallen onder het vastgoedrecht.

In dit soort situaties is het belangrijk dat er snel actie wordt ondernomen. Het is verstandig om hierbij de hulp in te schakelen van een in vastgoedrecht gespecialiseerde advocaat. De advocaat helpt je door het mijnenveld heen en zorgt ervoor dat je rechten worden veilig gesteld. Een vastgoedrecht advocaat kent immers alle rechten en plichten van beide partijen. Met de deskundigheid en ervaring van een advocaat worden snel de juiste acties uitgezet. Meer weten? Bel ons op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) en onze medewerkers helpen je vrijblijvend verder.

Zaken vastgoedrecht advocaat

Waar kan een vastgoed advocaat je zoal mee helpen? Vastgoed advocaten helpen onder andere bij:

 • Het opstellen en uitonderhandelen van koopcontracten
 • Adviseren en begeleiden bij aan- en verkoop onroerend goed
 • Leveringsgeschillen
 • Advisering over bestaande of nog te ontwikkelen woon- en bedrijfsruimte
 • Huurgeschillen
 • Procederen
 • Geschillen met de Vereniging van Eigenaren bij een appartement
 • Adviseren bij aanbouw of bouw van een woning

Verborgen gebreken en aansprakelijkheid

Je hebt net een nieuw huis gekocht en bent er helemaal blij mee. Tot blijkt dat er verborgen gebreken zijn. Dat is een behoorlijke domper op de feestvreugde. Als er verborgen gebreken boven water komen is het altijd de vraag wie hiervoor aansprakelijk is. Is dat de vorige eigenaar? Heeft de makelaar niet de juiste informatie gegeven? Heb jij als koper voldaan aan jouw onderzoeksplicht? Dit zijn allemaal zaken die meespelen bij het bepalen van de aansprakelijkheid. Een vastgoedrecht advocaat kan je hierbij helpen en ervoor zorgen dat de juiste persoon aansprakelijk wordt gesteld voor de geleden schade.

Vereniging van Eigenaren

Ook als je een conflict hebt met een Vereniging van Eigenaren valt dat onder het vastgoedrecht. Zo kan een vastgoedrecht advocaat helpen bij het wijzigen van de splitsingsakte, besluiten van de Vve aanvechten of de Vve aansprakelijk stellen voor geleden schade.

Hulp vastgoedrecht advocaat

Laagste Advocatentarief werkt samen met gespecialiseerde vastgoed advocaten door heel Nederland. Zo hebben we altijd iemand bij jou in de buurt die je kan helpen tegen het laagste uurtarief. Neem vrijblijvend contact met ons op voor gratis advies.

Meer informatie