Burenruzie advocaat

Burenruzie advocaat

Veel burenruzies ontstaan door overlast. Blaffende honden, kattenpoep, stank, harde muziek, gillende kinderen, bomen op de erfgrens of achterstallig onderhoud aan de woning zorgen vaak voor veel ergernissen. Zowel bij burenproblemen bij koopwoningen als bij huurwoningen zijn er verschillende manieren om een burenruzie op te lossen. Wij werken samen met gespecialiseerde mediators en advocaten. Zij zijn allen bereid om jou te helpen tegen het laagste advocaten uurtarief. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten).

Problemen met de buren

Wanneer je een probleem hebt met de buren is het belangrijk om het bij de buren aan te kaarten. Misschien hebben zij wel geen idee dat jij zoveel last hebt van de muziek of weten zij helemaal niet dat hun hond de hele boel bij elkaar blaft als zij er niet zijn. Hopelijk hebben zij begrip voor het probleem en kunnen jullie samen tot een oplossing komen. Lukt dit niet, dan is het misschien verstandig om iemand te laten bemiddelen. Hier zou een mediator eventueel bij kunnen helpen. De wijkagent inschakelen wil ook nog wel eens helpen. Zijn jullie allebei huurders bij bijvoorbeeld dezelfde woningbouwvereniging, dan kun je ook bij de verhuurder terecht. De verhuurder is tot op zekere hoogte verantwoordelijk voor jouw woongenot. Wellicht kan de verhuurder een oplossing bieden.

Burenruzie advocaat

Indien je er als buren niet samen uitkomt kan je naar de rechter. Hiervoor heb je wel een advocaat nodig die gespecialiseerd is in het burenrecht. De rechter zal het hele verhaal bekijken en de knoop doorhakken. Wij brengen je graag in contact met een goede advocaat of mediator die bij de burenruzie kan helpen. Wij werken al meer dan 10 jaar samen met ons netwerk en kennen onze advocaten en mediators goed. Al onze advocaten rekenen het laagste uurtarief.

Advocaat voor het laagste tarief!

Advies aanvragen is gratis en vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op je aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.