Veel burenruzies ontstaan door overlast. Blaffende honden, kattenpoep, stank, harde muziek, gillende kinderen, bomen op de erfgrens of achterstallig onderhoud aan de woning zorgen vaak voor veel ergernissen. Zowel bij burenproblemen bij koopwoningen als bij huurwoningen zijn er verschillende manieren om een burenruzie op te lossen. Onze juridische medewerkers geven je hier graag vrijblijvend advies over. En is er meer hulp nodig, dan kunnen wij je daar ook bij helpen. Wij werken samen met een groot aantal gespecialiseerde mediators en advocaten. Zij kunnen jou verder helpen tegen het laagste advocaten uurtarief van € 159,-. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten).

Problemen met de buren

Wanneer je een probleem hebt met de buren is het belangrijk om het bij de buren aan te kaarten. Misschien hebben zij wel geen idee dat jij zoveel last hebt van de muziek of weten zij helemaal niet dat hun hond de hele boel bij elkaar blaft als zij er niet zijn. Hopelijk hebben zij begrip voor het probleem en kunnen jullie samen tot een oplossing komen. Lukt dit niet, dan is het misschien verstandig om iemand te laten bemiddelen. Hier zou een mediator eventueel bij kunnen helpen. De wijkagent inschakelen wil ook nog wel eens helpen. Zijn jullie allebei huurders bij bijvoorbeeld dezelfde woningbouwvereniging, dan kun je ook bij de verhuurder terecht. De verhuurder is tot op zekere hoogte verantwoordelijk voor jouw woongenot. Wellicht kan de verhuurder een oplossing bieden.

Burenruzie advocaat

Kom je er met de buren niet uit en bieden de wijkagent en de verhuurder ook geen goede oplossing, dan kun je met jouw zaak naar de rechter. Hiervoor heb je wel een advocaat nodig die gespecialiseerd is in het burenrecht. De rechter zal het hele verhaal bekijken en de knoop doorhakken. Wij brengen je graag in contact met een goede advocaat of mediator bij jou in de buurt die bij de burenruzie kan helpen. Wij werken al meer dan 10 jaar samen met ons netwerk en kennen onze advocaten en mediators goed. Zo weten wij precies wie jouw zaak het beste op kan pakken. Daarnaast weet je ook meteen zeker dat je niet teveel betaalt. Al onze advocaten rekenen namelijk het laagste uurtarief.

Wil je in contact komen, dan mag je ons altijd even bellen op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) of een berichtje achterlaten op ons contactformulier. Onze juridische medewerkers bellen je dan zo snel mogelijk even terug.