Je bent op zoek naar een goede advocaat in Rotterdam, maar hoe vind je die? Laagste Advocatentarief.nl werkt samen met een aantal betrouwbare advocatenkantoren in Rotterdam. Met de meeste kantoren werken wij al meer dan tien jaar samen. Door deze nauwe samenwerking weten wij precies welke advocaat het beste bij jouw zaak past. Daarbij werken al onze advocaten uit Rotterdam tegen het laagste uurtarief! Het recht wordt hierdoor weer betaalbaar! Neem nu vrijblijvend contact op met onze juridische medewerkers! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten).

Advocaat Rotterdam vaak op toevoegingsbasis

Veel advocaten in Rotterdam werken op basis van een toevoeging. Wanneer je een toevoeging hebt betaalt de overheid een deel van jouw advocaatkosten. Niet iedereen heeft recht op een toevoeging. Of je recht hebt op een toevoeging is afhankelijk van de hoogte van jouw inkomen. Doordat het gemiddelde inkomen in Rotterdam wat lager ligt, werken er vrij veel advocaten op basis van een toevoeging. Helaas heb je hier niets aan als jouw inkomen wat hoger ligt. Kom je niet in aanmerking voor een toevoeging, dan betaal je gewoon het uurtarief. Gelukkig is hier een oplossing voor. Al onze advocaten zijn bereid om de meeste zaken tegen het laagste tarief op te pakken. Dus ook wanneer je geen recht hebt op een toevoeging, kan je bij ons wel gebruik maken van dit voordelige advocatenuurtarief.

Rechtbank Rotterdam

De rechtbank in Rotterdam behandelt de volgende rechtsgebieden: Personen en familierecht, jeugdrecht, strafrecht, handelsrecht, bestuursrecht. Ook kan je naar de kantonrechter in Rotterdam. Je mag zelf naar de kantonrechter stappen of je kan de hulp inschakelen van een advocaat. Meer informatie? Onze juridische medewerkers voorzien jou graag van vrijblijvend advies.