Gratis juridisch advies

  • Onze juridische medewerkers geven je gratis juridisch advies!
  • Zij luisteren naar je verhaal en helpen met de juiste juridische vervolgstappen!
9,5
Klanten vertellen

1344 beoordelingen

Lees voor

Als je te maken krijgt met een juridische kwestie komt er veel op je af. Of het nou om ontslag gaat of om scheiden of alimentatie, het zijn en blijven moeilijke juridische onderwerpen. Vaak weet je niet goed wat precies je rechten of je plichten zijn en wat je wel of juist niet moet doen. Onze juridische adviseurs voorzien je vrijblijvend van gratis juridisch advies.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies

Iedere situatie is anders. Daardoor is het vaak best lastig om het antwoord op je vraag online te vinden. Leg je vraag gerust even voor aan onze juridische medewerkers. Zij zitten klaar om naar jouw verhaal te luisteren en proberen je weer op weg te helpen. Je kan met alle juridische vragen bij ze terecht. Contact met onze juridische medewerkers is gratis en vrijblijvend. Als je contact met ons opneemt via het contactformulier belt een juridische medewerker je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook zelf contact opnemen via het telefoonnummer 088-6002807 (gebruikelijke belkosten). Met alle informatie wordt vertrouwelijk omgegaan.

Juridisch specialist nodig?

Hopelijk kunnen onze juridisch adviseurs jou op weg helpen met hun advies. Heb je later nog vragen, dan mag je altijd weer even contact opnemen op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) of opnieuw een verzoek indienen voor gratis advies.

Het kan ook zijn dat alleen advies niet voldoende is, maar dat er meer hulp nodig is. Onze juridische medewerkers kunnen goed inschatten of het voor jou verstandig is om een advocaat, mediator of jurist in te schakelen. Aan de hand van jouw zaak en het gesprek kunnen zij goed inschatten welke specialist het beste bij jou zou passen. Deze specialist zal telefonisch contact met je leggen en samen met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ga je bij de advocaat, mediator of jurist op kantoor langs en gaan ze voor jou aan de slag, dan betaal je het laagste advocatentarief van € 159,- per uur. Dit bedrag is exclusief btw.

Kwaliteitscontrole juridische hulp

Een aantal weken nadat we je in contact hebben gebracht met de advocaat, mediator of jurist bellen we je nog eens even op om te bekijken hoe het allemaal verloopt. Word je goed geholpen? Ben je tevreden? Naar aanleiding van dit gesprek kunnen wij onze dienstverlening en de dienstverlening van onze advocaten verbeteren.

Gratis juridisch advies nodig?

Heb je gratis juridisch advies nodig, dan kan je ons contactformulier invullen. Nadat we jouw gegevens hebben ontvangen, bellen we je zo snel mogelijk terug. Wil je meteen geholpen worden? Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.15 telefonisch te bereiken op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten).

Meer informatie