Je hebt een advocaat nodig in Groningen? Onze ervaren advocaten werken tegen het laagste uurtarief in Nederland. Bel ons op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) of vul het contactformulier in.

Laag uurtarief advocaat Groningen

Ook in Groningen zitten flink wat advocatenkantoren. Zie dan maar eens een goede, maar ook nog eens betaalbare advocaat te vinden die jou kan helpen bij jouw juridische kwestie. Al onze advocaten in Groningen zijn bereid tegen het laagste uurtarief te werken. Ook zij vinden dat de advocatuur betaalbaar moet zijn voor iedereen. Hoe werkt het? Neem contact met ons op via 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) of contactformulier. Onze juridische medewerkers staan je gratis en vrijblijvend te woord. Ze beantwoorden jouw vragen en kunnen goed beoordelen of een advocaat in jouw situatie nodig is. Is het nodig, dan kunnen zij bekijken welke advocaat jou het beste kan helpen. Zij brengen je hier graag mee in contact.

Rechtbank Groningen

Moet je naar de rechtbank, dan kom je terecht bij Rechtbank Noord-Nederland. Deze rechtbank houdt dagelijks zittingen op drie locaties; Groningen, Assen en Leeuwarden. Jouw advocaat informeert je van te voren duidelijk hoe dit in zijn werk gaat.

Uitzonderlijk recht Groningen

Advocaten uit Groningen hebben te maken met een uniek soort recht in de provincie Groningen. Namelijk het beklemrecht. Het beklemrecht is een variant van erfpacht die vrijwel alleen in de omgeving van Groningen voorkomt. Als je houder bent van het beklemrecht heb je het zakelijke recht om gebruik te maken van andermans grond. Hiervoor betaal je de eigenaar een vast huurbedrag per jaar. Nieuw beklemrecht wordt niet meer afgegeven, maar een oud beklemrecht blijft bestaan zo lang het niet wordt afgekocht.