Advocaat Groningen

Advocaat Groningen

Je hebt een advocaat nodig in Groningen? Onze ervaren advocaten werken tegen het laagste uurtarief in Nederland. Bel ons op 088-6002807 ( gebruikelijke belkosten ) of vul het contactformulier in.

Laag uurtarief advocaat Groningen

Al onze advocaten in Groningen zijn bereid tegen het laagste uurtarief te werken. Ook zij vinden dat de advocatuur betaalbaar moet zijn voor iedereen. Hoe werkt het? Neem contact met ons op via 088-6002807 ( gebruikelijke belkosten ) of contactformulier. Onze juridische medewerkers staan je gratis en vrijblijvend te woord. Ze beantwoorden jouw vragen en zullen beoordelen of een advocaat in jouw situatie nodig is. Zo nodig brengen zij je in contact met een ervaren advocaat uit ons netwerk in Groningen.

Rechtbank Groningen

Indien je met jouw advocaat naar de rechtbank moet kom je bij de Rechtbank Noord-Nederland terecht. De rechtbank houdt dagelijks zittingen op drie locaties; Groningen, Assen en Leeuwarden. Jouw advocaat informeert je van te voren duidelijk hoe dit in zijn werk gaat.

Uitzonderlijk recht Groningen

De advocaten uit Groningen hebben te maken met een uniek soort recht in de provincie Groningen. Het beklemrecht is een variant van erfpacht die vrijwel alleen hier voorkomt. Als je houder bent van het beklemrecht heb je het zakelijke recht om gebruik te maken van andermans grond. Hiervoor betaal je de eigenaar een vast huurbedrag per jaar. Een nieuwe beklemrecht wordt niet meer afgegeven, maar een oud beklemrecht blijft bestaan zo lang het niet wordt afgekocht.

Advocaat voor het laagste tarief!

Advies aanvragen is gratis en vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op je aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.