Onze site heet Laagste Advocatentarief.nl, maar wist je dat wij ook samenwerken met veel juristen. Ook als jij op zoek bent naar een ervaren jurist helpen wij je graag. Wij hebben altijd wel een jurist met de juiste specialisatie bij jou in de buurt. Zo kun je de kosten een beetje onder controle houden, want al onze juristen werken voor het laagste uurtarief van € 159,-, exclusief btw. Doordat we onze juristen goed kennen weten wij precies wie het meest geschikt is voor jouw zaak. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent en dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Wij informeren je graag vrijblijvend over onze werkwijze. Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.15 op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten).

Wat doet een jurist voor jou?

Juristen zijn vaak gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden. Heb jij een juridisch geschil, dan kunnen zij je adviseren en de zaak voor je oppakken. Zij behartigen jouw juridische belangen en zullen de zaak altijd tot een zo goed mogelijk einde proberen te brengen. Een jurist zorgt ervoor dat het contact met de tegenpartij wordt onderhouden, onderhandelt voor je als dat nodig is en maakt de benodigde stukken op als er geprocedeerd moet worden. Juristen mogen in de meeste gevallen jouw zaak bepleiten bij de rechter. Zo niet, dan zal een advocaat dit gedeelte moeten oppakken.Wil jij weten of het voor jou slim is om een jurist in te schakelen? Neem dan gerust even contact op met onze juridische adviseurs. Zij luisteren naar je verhaal en geven je advies waar je mee verder kunt. Is het nodig, dan brengen zij jou in contact met de juiste juridische specialist bij jou in de buurt die het meest geschikt is voor jouw zaak.

Verschil tussen jurist en advocaat

Op zich doet een jurist hetzelfde als een advocaat. Een jurist is echter wel beperkt in sommige zaken. Zo mag een jurist bijvoorbeeld geen toevoeging aanvragen of echtscheidingszaken oppakken. Bij echtscheidingen is een advocaat verplicht. Juristen zijn over het algemeen iets goedkoper dan advocaten. Wij werken samen met zowel advocaten als juristen. Onze juridische adviseurs kunnen je adviseren wie jouw zaak het beste kan oppakken.

Contact Laagste Advocatentarief.nl

Wil je in contact komen met een ervaren jurist? Of wil je gratis juridisch advies over jouw zaak? Onze juridische medewerkers helpen jou graag verder. Bel 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) of vul het contactformulier in.