Op zoek naar een advocaat in Amsterdam? In Amsterdam werken meer dan 5000 advocaten. Hoe vind je tussen al deze advocaten een ervaren iemand die jouw zaak voor een eerlijke prijs kan oppakken?

Laagste Advocatentarief.nl werkt al meer dan tien jaar samen met een aantal betrouwbare advocatenkantoren in Amsterdam. Omdat wij al onze advocaten persoonlijk kennen, weten wij precies welke advocaat het beste bij jouw zaak past. Aan de hand van jouw situatie bekijken wij wie de juiste specialisatie heeft om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Leg je zaak eerst gratis voor aan onze juridische adviseurs. Als dat nodig is, brengen zij je in contact met een ervaren advocaat die werkt tegen het laagste uurtarief!

Veel advocaten in Amsterdam

Amsterdam wordt ook wel het groeiende juridische hart van Nederland genoemd. Dit komt onder andere doordat veel rechtenstudenten in Amsterdam blijven wonen en werken. Er zitten dan ook heel veel advocatenkantoren in Amsterdam. Ben jij op zoek naar een goede advocaat, dan zie je hierdoor door de bomen het bos niet meer. Want wie kan jou nou het beste helpen? Wij helpen je verder! Leg je zaak gratis voor aan onze juridische adviseurs. Zij adviseren je of het zinvol is om een advocaat in de arm te nemen en bekijken welke advocaat in Amsterdam jouw zaak het beste kan behandelen. Natuurlijk helpen ze je tegen het laagste uurtarief. Dat scheelt weer behoorlijk in de portemonee. Bel 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) of vul het contactformulier in, dan bellen onze medewerkers je zo snel mogelijk terug.

Uurtarief advocaat Amsterdam

Advocaten in de Randstad zijn over het algemeen duurder dan advocaten elders in het land. Een advocaat vraagt al gauw zo’n €200,- per uur. Soms zelfs nog meer. Schakel je een Amsterdamse advocaat in die is aangesloten bij Laagste Advocatentarief.nl, dan is het uurtarief slechts € 159,-, exclusief btw. Laat jouw zaak ook behandelen tegen een eerlijk en scherp uurtarief! Kies voor een advocaat van Laagste Advocatentarief.nl!

Bekende advocaten Amsterdam

Amsterdam kent veel bekende advocaten en advocatenkantoren. Bram Moszkowicz is één van de bekendste strafadvocaten. Hij kwam in 2013 echter in opspraak doordat hij het volgens het Hof van Discipline niet nauw nam met de regels. Dit kostte Bram Moskowicz in 2013 zijn ambt. In 2019 werd hij failliet verklaard.