Elke ondernemer loopt er vroeg of laat een keer tegenaan: klanten die niet betalen. Als ondernemer moet je op dit gebied vaak flink wat geduld hebben. Er wordt niet betaald en op de aanmaningen die je stuurt komt geen reactie. Vervelend! Daarnaast heb jij waarschijnlijk jouw dienst of product al geleverd, heb je hiervoor kosten gemaakt en heb je de btw al afgedragen aan de Belastingdienst. Het is belangrijk om het aantal debiteuren niet teveel te laten oplopen, want uiteindelijk gaat jouw onderneming daaronder lijden en kun je uiteindelijk in de problemen komen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dit soort incassozaken vallen onder het incassorecht.

Incassozaken oplossen

Als ondernemer wil je je bezig houden met ondernemen en niet met niet betaalde rekeningen. Daarnaast kunnen dit soort betalingsachterstanden er voor zorgen dat je zelf financieel in de knel komt. Het kan dan ook zeker verstandig zijn om de werkzaamheden op dit gebied uit handen te geven aan een specialist. Het aantal incassozaken is de afgelopen jaren flink gestegen. Een incasso-deskundige weet als geen ander hoe met dit soort zaken om te gaan. Door de deskundige aanpak wordt er in de praktijk sneller overgegaan tot betaling of het regelen van een aanvaardbare betalingsregeling voor beide partijen. Door dit uit handen te geven kun jij je als ondernemer weer richten op andere zaken binnen je onderneming. Hulp nodig bij jouw incassozaken? Vul ons contactformulier in en wij bellen je vrijblijvend terug.

Incassorecht specialist

Laat incasso-zorgen vanaf nu over aan een incasso-deskundige. Bij een incassotraject gaat het om het leggen van druk. Een advocaat heeft daarvoor het beste gereedschap in huis. Hij kan beslag leggen, met een faillissementsaanvraag dreigen of een kort geding voeren. Alles om je zo snel mogelijk te geven waar je recht op hebt: betaling. In het incassotraject zal de advocaat waar mogelijk proberen de kosten te verhalen op de tegenpartij. Jouw kosten blijven beperkt en je hebt een zorg minder.

Kwaliteit voor laagste tarief

Incassozaken kosten al genoeg tijd en geld. Laat daarom jouw incassozaken oppakken door onze ervaren advocaten tegen het allerlaagste tarief. Wacht niet te lang en laat de debiteurenstand niet verder oplopen. Bel voor vrijblijvend meer informatie 088-6002807 (gebruikelijke belkosten).