Burenrecht

Burenrecht

Wanneer je problemen hebt met je buren krijg je te maken met het burenrecht. Veel mensen hebben wel eens met een burenruzie te maken gehad. Een boom op de erfscheiding, geluidsoverlast, blaffende honden, afval op de stoep. Dit zijn problemen die maar al te vaak voorkomen en vaak voor conflicten zorgen. De overheid probeert deze problemen de kop in te drukken door de manier waarop we met elkaar om zouden moeten gaan nauwkeurig te beschrijven in het burenrecht.

Wet burenrecht

De opzet van het burenrecht is niet moeilijk. Deze wet geeft gedetailleerde voorschriften voor allerlei situaties, die tot problemen kunnen leiden. Is er een conflict, dan moeten deze voorschriften strikt worden opgevolgd. Helaas zijn er ook onderwerpen die niet in de wet beschreven worden. Ook komt het voor dat de buren zich niet aan de voorschriften houden. Wij werken samen met een landelijk netwerk aan burenrecht advocaten. Ervaren advocaten die allen werken voor het laagste uurtarief. Zij helpen je graag verder.

Problemen burenrecht oplossen

Het is natuurlijk verstandig om eerst het gesprek met de buren aan te gaan. Misschien kunnen jullie er samen uitkomen. Lukt dit niet, dan is het misschien een idee om een mediator in te schakelen om te bemiddelen. Is er helemaal geen goed overleg meer mogelijk, dan kun je altijd een advocaat inschakelen om hierbij te helpen. Samen met de advocaat kun je naar de rechter. Deze zal zich buigen over het conflict en een bindend besluit nemen.

Contact advocaat burenrecht

Wij kunnen je in contact brengen met ervaren mediators en advocaten. Neem contact met ons op wanneer je een mediator of advocaat nodig hebt om je te helpen met een conflict met de buren. Zij helpen je tegen het laagste advocaten uurtarief
van € 121,50 exclusief btw.

Advocaat voor het laagste tarief!

Advies aanvragen is gratis en vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op je aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.