Het klinkt te mooi om waar te zijn; een gratis letselschade advocaat! Toch zijn letselschade advocaten in de meeste gevallen gratis. Krijg jij gelijk en is de tegenpartij aansprakelijk, dan kost het werk van een letselschade advocaat jou niets. De advocaat dient zijn rekening dan in bij de tegenpartij. Jij betaalt dan dus helemaal niets voor de zaak! Dit maakt de drempel om naar een letselschadeadvocaat te stappen een stuk lager.

Ben jij slachtoffer letselschade?

Ben jij slachtoffer van een ongeval of medische fout? Zorg dan dat je op tijd de juiste hulp zoekt als het gaat om letselschade. Letselschade kan grote gevolgen hebben voor jouw toekomst. Heb je hulp nodig bij het claimen van jouw letselschade? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij brengen je in contact met een ervaren letselschadespecialist.

Kosten vergoed

Een goede en ervaren letselschade advocaat kan van te voren voor je inschatten in hoeverre jouw zaak kans van slagen heeft. Samen met jouw letselschade advocaat zet je de risico’s en de mogelijkheden op een rijtje. Zo kun je snel bepalen of het voor jou slim is om actie te ondernemen of niet. In de meeste gevallen worden de kosten van een letselschade advocaat volledig verhaald op de tegenpartij. In dat geval betaal jij dus zelf uiteindelijk niets. De advocaat zal zijn best doen om ervoor te zorgen dat je een redelijk bedrag aan smartengeld krijgt. Daarnaast zal hij proberen ook de kosten die jij door jouw letsel moet maken bij de tegenpartij neer te leggen. Hierbij kun je denken aan medische kosten, kosten voor huishoudelijke hulp, reiskosten en inkomensverlies. Letselschade heeft veel invloed op je toekomst en je financiële situatie. Zorg er dus voor dat je krijgt waar je recht op hebt! Wacht niet langer en zoek tijdig juridische hulp!

Ik zoek een gratis letselschade advocaat

Op zoek naar een gratis letselschade advocaat? Bel onze medewerkers op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) en zij brengen je in contact met een ervaren letselschadespecialist. De letselschadespecialist kan op basis van jouw verhaal inschatten of jouw zaak kans van slagen heeft.