De wereld van de franchise en distributie-organisaties is een mijnenveld, waarin je onderhandelt met een vaak machtige marktpartij. Het biedt kansen, maar als je niet oppast teken je een wurgcontract. Aan een franchiseovereenkomst zitten vaak veel haken en ogen. Het is dan ook slim om op tijd de hulp van een gespecialiseerde advocaat in te schakelen.

Een advocaat helpt je de gevolgen van zo’n contract te overzien. Hij wijst je op de eventuele risico’s en helpt bij de onderhandeling. Onze advocaten zijn er zowel voor franchisegevers als franchisenemers. Franchisenemers en franchisegevers hebben allebei hun eigen rechten en plichten. Zorg dat je goed weet waar je staat, voordat je besluit een contract te tekenen. Neem contact op en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Tip:
Wij helpen jou graag vrijblijvend met het vinden van de juiste advocaat voor jouw zaak!

Franchisegever

Als je van plan bent een franchiseformule te starten, is het belangrijk dat je je goed laat adviseren. Zo moet er onder andere een franchiseovereenkomst worden opgesteld. Hierin worden de rechten en plichten van zowel jou als de franchisenemer gewaarborgd. Laagste Advocatentarief is een samenwerking aangegaan met gespecialiseerde advocaten die je hierbij kunnen helpen. Laat je deskundig adviseren en bel ons op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) voor meer informatie.

Franchisenemer

Ben je van plan je aan te sluiten bij een franchise? Laat het contract altijd beoordelen door een advocaat. Dit kan in een later stadium een hoop ellende en geld besparen. Een advocaat loopt het contract met je door en legt uit waar je voor tekent. Er kunnen een hopen haken en ogen aan een franchiseovereenkomst zitten. Het is dan ook belangrijk dat je weet waar je voor tekent en wat de mogelijke gevolgen zijn. Op deze manier kun je de risico’s zoveel mogelijk beperken en ervoor zorgen dat jouw franchise een succes wordt!

Geschillen tussen franchisegever en franchisenemer

Natuurlijk kan het gebeuren dat er discussies of conflicten ontstaan tussen de franchisegever en de franchisenemer. Ook bij dit soort geschillen is het verstandig om de juridische hulp van een specialist in te schakelen. Iemand die weet hoe de hazen lopen en welke stappen er genomen moeten worden.

Een gespecialiseerde advocaat die weet hoe een procedure tot een goed einde gebracht kan worden. Wij helpen je graag verder bij het vinden van de advocaat met de juiste ervaring en tegen het gunstigste tarief. Bel ons op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) en onze juridische medewerkers nemen jouw situatie met je door en geven je gratis advies.

Advocaat

Zoek je een gespecialiseerde advocaat tegen het laagste tarief? Laagste Advocatentarief werkt samen met deze specialisten. Zij hebben specialistische kennis op het gebied van franchiseovereenkomsten, agentuurovereenkomsten en distributieovereenkomsten. Neem contact met ons op. Wij kunnen je helpen bij het vinden van een deskundige advocaat bij jou in de buurt die werkt voor het laagste uurtarief.