Betaalbare rechtshulp

  • Schakel op tijd juridische hulp in bij een juridisch probleem.
  • Onze advocaten werken tegen het scherpe uurtarief van € 159,-!
9,5
Klanten vertellen

1344 beoordelingen

Lees voor

Een goede advocaat hoeft niet duur te zijn.
Een dure advocaat hoeft niet goed te zijn.

Normaal kunnen de kosten van een advocaat oplopen tot wel € 325,- exclusief btw per uur. Dit is voor veel mensen niet te betalen. Daarbij betekent een dure advocaat niet dat het ook een goede advocaat is. Uit onderzoek blijkt dat cliënten over het algemeen het meest tevreden zijn over advocaten met een gemiddeld tarief. Alle advocatenkantoren waar wij mee samenwerken vallen onder dit middensegment. Met als uitzondering dat zij voor ons het lage tarief van € 159,- exclusief btw hanteren. Zo heb je dus een goede advocaat zonder dat je hier teveel voor betaalt.

Tip:
Wil je weten welke advocaat uit de buurt jou kan helpen tegen het lage tarief van
€ 159,- exclusief btw? Bel ons dan en wij zoeken het voor je uit!

Levert de advocaat goede kwaliteit voor dit lage tarief?

Ja, onze advocaten bieden dezelfde hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelig tarief. We hebben heldere afspraken gemaakt met onze kantoren om dit te waarborgen. Het uurtarief van € 159,- exclusief btw is zorgvuldig vastgesteld, zodat onze advocaten hun werk kunnen doen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Als je gebruik wilt maken van juridische ondersteuning tegen dit scherpe tarief, neem dan direct contact op met onze juridische adviseurs. Nadat ze jouw zaak besproken hebben brengen ze je in contact met een van onze ervaren advocaten. Zo maken wij het rechtssysteem voor iedereen een stuk toegankelijker.

Juiste juridische hulp

Iedereen die op zoek is naar een goede en ervaren advocaat kan terecht bij Laagste advocatentarief.nl. Onze advocaten werken voor het lage tarief van € 159,-, exclusief btw. Krijg je te maken met een juridische kwestie zoals ontslag, alimentatie, scheiding of een andere juridische kwestie, dan komt er veel op je af. Het is belangrijk om de juiste hulp in te schakelen. Wij helpen je in je zoektocht naar de juiste advocaat. Neem vrijblijvend contact op met Laagste Advocatentarief. Onze juridische medewerkers geven je advies waar je weer meer verder kan.

Goedkope rechtshulp

Recht hebben is één, maar recht krijgen is iets heel anders. Helaas kost het vaak veel geld om te krijgen waar je recht op hebt. Hierdoor haken veel mensen af. Om financiële redenen stappen zij niet naar een advocaat en komen uiteindelijk in de problemen. Dit willen wij voorkomen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn/haar recht te behalen! Krijg jij te maken met een juridisch probleem, dan kun je altijd gratis terecht bij onze juridisch adviseurs voor advies. En is er een advocaat nodig, dan kun je via ons in contact komen met een goede advocaat, jurist of mediator die jou kan helpen tegen het laagste tarief. Zo kun je toch actie ondernemen zonder dat het je teveel gaat kosten.

Goede betrouwbare advocaat

Het vinden van een goede, betrouwbare en betaalbare advocaat is niet makkelijk. Want hoe weet je wie jou het beste kan helpen? Maak je de verkeerde keuze, dan kan dit er uiteindelijk voor zorgen dat jij jouw zaak verliest of dat je niet krijgt waar je recht op hebt. Jij blijft dan achter met (bijna) lege handen, een rot gevoel en mogelijk hoge advocaatkosten. Het is dus belangrijk om de juiste advocaat in de arm te nemen. Om ervoor te zorgen dat jij goed geholpen wordt, hebben wij een strenge selectie van advocaten gemaakt. Hierdoor kun je er van uitgaan dat alle advocaten van Laagste Advocatentarief goed en betrouwbaar zijn en je ook zullen helpen voor het lage uurtarief van € 159,-, exclusief btw.

Wij werken al heel wat jaren samen met de advocaten in ons netwerk en weten dan ook precies welke advocaat het best bij jou en jouw zaak past. We bewaken en evalueren het werk van de advocaten en bij mindere resultaten grijpen we in en stoppen we desnoods de samenwerking. Dit is voor de advocaten ook een reden om extra hun best te doen.

De voordelen van Laagste Advocatentarief.nl op een rij:

  • Een scherp uurtarief zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Onze advocaten zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten met alle bijbehorende beroepsregels.
  • Alleen kundige en ervaren advocaten, juristen en mediators.
  • Gratis juridisch advies via onze helpdesk.
  • Ons tevredenheidsonderzoek houdt ons en onze advocaten scherp.
  • Geen lange wachttijden. Binnen 24 uur contact met een advocaat, jurist of mediator.
  • Een advocaat die bij jou en jouw zaak past.
  • Door landelijke dekking altijd een advocaat bij jou in de buurt.

Contact advocaat Laagste Advocatentarief

Wil je in contact komen met een goede, maar betaalbare advocaat bij jou in de buurt? Vul je gegevens in en wij bellen je vrijblijvend even terug.

Meer informatie