Maak kennis met de werknemers van Laagste Advocatentarief.nl

Wij werken al jaren met een enthousiast en toegewijd team. Wij zetten ons iedere dag 100% in voor onze klanten en zorgen ervoor dat bij continu blijven verbeteren. Het is ons doel om jou zo goed mogelijk te helpen met jouw juridische probleem. Hier werken wij iedere dag hard en met veel plezier aan. Wij stellen ons graag even persoonlijk aan jou voor.

Eric Algemeen directeur

Eric is altijd op zoek naar slimme online toepassingen voor jou. Ook houdt hij nauw contact met de beste juridisch dienstverleners voor jouw zaak. Hij beheert de organisatie en voert de dagelijkse leiding.

Karin Administratie

Karin beheert alle administratie en Google Ads campagnes. Ze heeft oog voor detail en cijfers en deze eigenschap komt perfect van pas bij haar werkzaamheden bij De Nationale Adviesbalie.

Monique Projectleider

Monique is verantwoordelijk voor alle projecten binnen De Nationale Adviesbalie. Haar liefde voor organiseren komt hierbij goed van pas. Daarnaast beheert ze de websites en schrijft ze content.

Marleen Juridisch adviseur

Bij Marleen kun je terecht met al je juridische vragen. Zij biedt een luisterend oor, heeft begrip voor je situatie en geeft je advies waar je mee verder kunt. Daarnaast zorgt zij ervoor dat al onze sites up-to-date zijn en dat jullie op de hoogte blijven van het laatste nieuws via de sites, nieuwsbrief of social media.

Linda Juridisch adviseur

Linda is een energiek en creatief persoon die met haar jarenlange ervaring als juridisch adviseur met gezond verstand en lef de juiste dosis juridische kennis combineert om jou het beste advies te kunnen geven.

Alinde Juridisch adviseur

Alinde staat mensen vriendelijk te woord om ze vervolgens begrijpelijk en eerlijk advies te geven. Samen met hen gaat zij op zoek naar de juiste oplossing.
Daarnaast heeft zij ruime ervaring in het maken van alimentatie(her)berekeningen voor onze klanten.

Mieke Juridisch adviseur

Mieke heeft altijd een luisterend oor voor haar klanten. Het is voor haar een uitdaging om de perfecte advocaat of jurist voor jouw zaak te vinden.

Sigrid Juridisch adviseur

Sigrid helpt haar klanten graag op weg. Ze staat elke klant met veel geduld te woord. Elke klant heeft weer een eigen uniek verhaal en is gebaat bij een andere oplossing. Dit maakt het werk voor haar uitdagend.