Echtscheiding

Echtscheiding

Als je wilt scheiden is het verplicht om een advocaat in te schakelen. Een echtscheiding is een vervelende gebeurtenis. Naast alle emoties moet er veel geregeld worden. Zorg dat je de scheiding goed regelt voor een eerlijke prijs. Wij werken meer dan 10 jaar samen met ervaren en deskundige familierecht advocaten. Onze familierecht advocaten werken voor het laagst uurtarief van € 121,50, exclusief btw. Neem nu vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn op werkdagen ook telefonisch bereikbaar op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten).

Gezamenlijke of aparte echtscheidingsadvocaat

Wanneer je goed met elkaar kan praten is het mogelijk een gezamenlijke advocaat te nemen. Dit is goedkoper en de echtscheidingsprocedure gaat over het algemeen sneller. Indien communiceren niet goed mogelijk is kies je normaal gesproken beide voor een eigen advocaat. Tegenwoordig zijn er ook veel advocaat mediators die jullie echtscheidingszaak kunnen oppakken. Overleg vrijblijvend met onze juridische medewerkers wat in jullie situatie verstandig is. Onze juridische medewerkers kennen al onze advocaten en mediators persoonlijk. Daardoor weten zij goed welke advocaat/mediator bij jullie past. Bekijk ook voor meer informatie het stappenplan bij een echtscheiding.

Kosten advocaat echtscheiding

Al onze advocaten werken voor het vaste uurtarief van € 121,50, exclusief btw. Een ervaren en deskundige advocaat voor een eerlijke prijs! Regel je echtscheiding juridisch goed, dit voorkomt een hoop problemen. Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan.

Waarom € 121,50 per uur?

Waarom dit vreemde tarief van € 121,50 exclusief BTW? Omdat de advocaat dat tarief ook krijgt als de overheid jouw advocaat betaalt. Waarom zou jij dan tot soms wel € 275 per uur moeten betalen? Dat is toch niet rechtvaardig.
LAAGSTE ADVOCATEN TARIEF
Maakt rechtshulp weer betaalbaar
121,50 / uur
tot wel 50% goedkoper

Advocaat voor het laagste tarief!

Advies aanvragen is gratis en vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op je aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.