Tarieven advocaten

  • De tarieven van veel advocaten liggen erg hoog.
  • Dit zorgt ervoor dat niet iedereen zijn recht kan halen.
  • Onze advocaten helpen je tegen het laagste tarief!
9,5
Klanten vertellen

1260 beoordelingen

Lees voor

De tarieven van advocaten liggen vrij hoog. Een gemiddelde advocaat kost zo’n €200,- per uur. Natuurlijk zijn er ook advocaten die hieronder zitten, maar ook genoeg advocaten die een nog hoger uurtarief vragen. Je kunt hier dus flink wat geld aan kwijt zijn. Wees geen dief van je eigen portemonnee. Een goede advocaat hoeft echt niet zo duur te zijn. Al onze ervaren advocaten werken voor het vaste lage uurtarief van € 159,-, exclusief btw. Zo kun je heel wat geld besparen. Neem vrijblijvend contact met op met onze juridische adviseurs voor meer informatie.

Kwaliteit

Wist je dat een dure advocaat niet altijd ook een goede advocaat hoeft te zijn. Onlangs hebben wij een onderzoek gedaan naar de prijs/kwaliteitsverhoudingen van advocaten. Hieruit bleek dat de kwaliteit van een dure advocaat over het algemeen niet beter is dan die van een advocaat met een wat lager tarief. Sterker nog… meestal zijn cliënten van dure kantoren juist minder tevreden over de dienstverlening van hun advocaat. Het advocatentarief zegt dus niets over de kwaliteit. Een goede reden om goed op te letten dat je niet teveel betaalt.

Onze advocaten helpen je tegen het laagste tarief van € 159,- per uur. Wij hebben een landelijk netwerk, waardoor wij altijd een goede advocaat bij jou in de buurt hebben zitten. De kwaliteit van al onze advocaten houden wij goed in de gaten. Zo weet je zeker dat je goed geholpen wordt. Laat je vrijblijvend informeren door onze juridische medewerkers!

Kantoorkosten

Naast het uurtarief van de advocaat betaal je ook vaak kantoorkosten. Deze kosten zitten dus niet bij het vermelde tarief in. Daarnaast is het gebruikelijk dat de tarieven voor advocaten zonder btw worden vermeld. Let daar goed op als je op zoek bent naar een betaalbare advocaat.

Tarieven advocaten te hoog

Deze hoge tarieven die veel advocaten rekenen zijn ons een doorn in het oog. Je stapt naar een advocaat omdat er een probleem is. Je raakt je baan kwijt, gaat scheiden of er is iets anders vervelends aan de hand. Meestal heeft je probleem ook financiële gevolgen. Als de rekening van de advocaat dan ook nog eens torenhoog is, kom je misschien alleen maar verder in de problemen. Daarnaast zijn de hoge advocaten tarieven een reden voor veel mensen om geen zaak te beginnen. Ze kunnen het gewoonweg niet betalen. Dit zorgt voor rechtsongelijkheid. Dit is ook de reden waarom wij Laagste Advocatentarief.nl in het leven hebben geroepen.

Gevolgen hoge advocatentarieven

Zoals net al even aangegeven kunnen de gevolgen van hoge advocatentarieven groot zijn. Even een voorbeeld uit de praktijk. Wim is gescheiden en heeft samen met zijn ex Daphne een dochtertje van drie jaar oud. Er is geen omgangsregeling, maar Wim wil zijn dochtertje dolgraag zien. Daphne werkt helaas nergens aan mee. Wim heeft een inkomen net boven de toevoegingsgrens en komt dus niet in aanmerking voor een bijdrage van de overheid. Hij moet alle kosten zelf betalen van zijn inkomen van 1700 euro netto per maand. Hiervan is hij 1200 euro kwijt aan vaste lasten en moet hij ook nog eens 400 euro alimentatie betalen aan zijn ex. Hij komt bij een advocaat en krijgt te horen dat hij wel degelijk recht heeft om zijn dochtertje te zien en dat een goede omgangsregeling zeker mogelijk is. De advocaat kan dit voor hem regelen. Hartstikke fijn. Alleen zullen de kosten wel tegen de 2000 euro lopen. Wim kan dit met geen mogelijkheid opbrengen. Door zijn situatie en de scheiding heeft hij geen spaargeld. Hij kan het gewoon niet betalen. Met pijn in zijn hart besluit hij de afspraak met de advocaat af te zeggen. Er komt geen omgangsregeling en Wim ziet zijn dochtertje niet opgroeien.

Laagste Advocatentarief voor iedereen

Dit soort situaties mogen niet meer voor komen. Iedereen moet gebruik kunnen maken van een goede advocaat tegen zo laag mogelijke kosten. Vandaar dat wij zijn gaan zoeken naar goede advocaten met het hart op de juiste plek. Onze advocaten helpen je graag tegen een tarief van € 159,- per uur, exclusief btw. Op deze manier worden hopelijk meer mensen in staat gesteld hun recht te halen.

Advocaat nodig

Wil je in contact komen met één van onze advocaten of wil je gratis juridisch advies, neem dan gerust even contact op. Onze juridische medewerkers helpen je graag verder op weg.

Meer informatie