Tarieven advocaten

  • Door de hoge advocatentarieven behaalt niet iedereen zijn recht.
  • Onze advocaten helpen je tegen het laagste tarief van € 159,-!
9,5
Klanten vertellen

1344 beoordelingen

Lees voor

De tarieven van advocaten liggen vrij hoog. Het uurtarief van een advocaat kan oplopen tot €325,- per uur. Kosten die niet iedereen kan maken. Daarbij hoeft een goede advocaat echt niet zo duur te zijn. Al onze ervaren advocaten werken voor het vaste lage uurtarief van € 159,-, exclusief btw. Zo kun je heel wat geld besparen. Neem vrijblijvend contact met op met onze juridische adviseurs voor meer informatie.

Krijg ik wel kwaliteit voor dit lage uurtarief?

Een dure advocaat is niet direct een goede advocaat. Sterker nog uit ons onderzoek blijkt dat cliënten van dure kantoren vaak minder tevreden zijn over de dienstverlening van hun advocaat. Het advocatentarief zegt dus niets over de kwaliteit. Een goede reden om goed op te letten dat je niet teveel betaalt.

Onze advocaten bieden hoogwaardige diensten aan tegen een competitief tarief. Met onze kantoren hebben we heldere afspraken gemaakt over de tarieven. Het uurtarief van € 159,- exclusief btw is zorgvuldig vastgesteld om te garanderen dat advocaten hun werk kunnen doen zonder concessies aan kwaliteit. Wil je juridische hulp ontvangen tegen het scherpe tarief van € 159,- exclusief btw per uur? Neem direct contact op met onze juridische adviseurs. Ze bespreken jouw zaak en koppelen je aan een van onze ervaren advocaten. Zo wordt de toegang tot het rechtssysteem voor iedereen eenvoudiger en betaalbaarder.

Tarieven advocaten te hoog

Deze hoge tarieven die veel advocaten rekenen zijn ons een doorn in het oog. Je stapt naar een advocaat omdat er een probleem is. Je raakt je baan kwijt, gaat scheiden of er is iets anders vervelends aan de hand. Meestal heeft je probleem ook financiële gevolgen. Als de rekening van de advocaat dan ook nog eens torenhoog is, kom je misschien alleen maar verder in de problemen. Daarnaast zijn de hoge advocaten tarieven een reden voor veel mensen om geen zaak te beginnen. Ze kunnen het gewoonweg niet betalen. Dit zorgt voor rechtsongelijkheid. Dit is ook de reden waarom wij Laagste Advocatentarief.nl in het leven hebben geroepen.

Gevolgen hoge advocatentarieven

Zoals net al even aangegeven kunnen de gevolgen van hoge advocatentarieven groot zijn. We geven een voorbeeld uit de praktijk. Wim is gescheiden en heeft samen met zijn ex Daphne een dochtertje van drie jaar oud. Er is geen omgangsregeling, maar Wim wil zijn dochtertje dolgraag zien. Daphne werkt helaas nergens aan mee. Wim heeft een inkomen net boven de toevoegingsgrens en komt dus niet in aanmerking voor een bijdrage van de overheid. Hij moet alle kosten zelf betalen van zijn inkomen van 1700 euro netto per maand. Hiervan is hij 1200 euro kwijt aan vaste lasten en moet hij ook nog eens 400 euro alimentatie betalen aan zijn ex. Hij komt bij een advocaat en krijgt te horen dat hij wel degelijk recht heeft om zijn dochtertje te zien en dat een goede omgangsregeling zeker mogelijk is. De advocaat kan dit voor hem regelen. Hartstikke fijn. Alleen zullen de kosten wel tegen de 2000 euro lopen. Wim kan dit met geen mogelijkheid opbrengen. Door zijn situatie en de scheiding heeft hij geen spaargeld. Hij kan het gewoon niet betalen. Met pijn in zijn hart besluit hij de afspraak met de advocaat af te zeggen. Er komt geen omgangsregeling en Wim ziet zijn dochtertje niet opgroeien.

Laagste Advocatentarief is er voor iedereen

Iedereen moet gebruik kunnen maken van een goede advocaat tegen zo laag mogelijke kosten. Vandaar dat wij zijn gaan zoeken naar goede ervaren advocaten met het hart op de juiste plek. Onze advocaten helpen je graag tegen een tarief van € 159,- per uur, exclusief btw. Op deze manier worden hopelijk meer mensen in staat gesteld hun recht te halen.

Advocaat nodig? Wij helpen jou direct!

Wil je in contact komen met één van onze advocaten of wil je gratis juridisch advies, neem dan contact op. Onze juridische medewerkers helpen je graag verder op weg. Wij luisteren naar jouw verhaal en zorgen dat de juist juridische vervolgstappen worden gezet!

Meer informatie