Zet nooit zomaar een handtekening onder een vaststellingsovereenkomst. Laat de overeenkomst altijd controleren door een specialist. Onze juristen controleren of de overeenkomst goed is opgesteld, of je hier een WW-uitkering mee kunt krijgen, of de transitievergoeding die je krijgt hoog genoeg is en of al jouw rechten gewaarborgd zijn. Deze check is helemaal gratis en vrijblijvend. Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen je dezelfde werkdag terug.

Wij behandelen meer dan 1500 VSO’s per jaar.In 95% van de gevallen onderhandelen wij betere voorwaarden uit.

Vul jouw gegevens in:

 • Stap 1: Vul vrijblijvend onderstaand formulier in. Jouw gegevens worden via een beveiligde omgeving verzonden. Wij gaan vertrouwelijk met jouw persoonlijke gegevens om.Dus, zonder jouw toestemming hebben wij GEEN contact met jouw werkgever!
 • Stap 2: We nemen met spoed contact met je op en bespreken jouw ontslagvoorstel. (Wij streven ernaar dit binnen een uur te doen).
 • Stap 3: Jouw vaststellingsovereenkomst wordt gratis gecontroleerd. Natuurlijk zit je nergens aan vast.

 • Documenten worden via een HTTPS versleuteling naar een beveiligde omgeving verstuurd. Onze juristen kunnen vanaf hier het bestand benaderen voor het verder verwerken van de aanvraag.

  Het document wordt na verloop van de retentie periode uiteindelijk automatisch verwijderd. Zie ons privacystatement voor meer details.
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Jouw document wordt geupload naar een beveiligde omgeving en wordt vertrouwelijk behandeld door onze juristen.
 • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1299 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"