Zet nooit zomaar een handtekening onder een vaststellingsovereenkomst. Laat de overeenkomst altijd controleren door een specialist. De juristen waar wij mee samenwerken controleren of de overeenkomst goed is opgesteld, of je hier een WW-uitkering mee kunt krijgen, of de transitievergoeding die je krijgt hoog genoeg is en of al jouw rechten gewaarborgd zijn.

Deze check is helemaal gratis en vrijblijvend. Komen onze juristen tot de conclusie dat de transitievergoeding niet hoog genoeg is, of staat er iets in de beëindigingsovereenkomst dat jouw WW-uitkering in gevaar kan brengen? In dat geval zal de jurist je hier advies over geven. Wil jij dat je jurist de overeenkomst voor jou aanpast en een tegenvoorstel doet richting de werkgever, dan komen er pas kosten bij kijken. In de meeste gevallen is het zo dat jouw werkgever deze kosten uiteindelijk op zich neemt.

Doe de gratis check!

Door de gratis check te doen weet je snel of de overeenkomst wel of niet aan alle eisen voldoet en of de juiste vergoeding wordt geboden. Zo weet je zeker dat jij krijgt waar je recht op hebt of dat je verdere actie moet ondernemen om jouw recht te halen. Vul op onderstaand contactformulier jouw gegevens in, dan neemt één van onze juristen zo snel mogelijk contact met jou op.

Laat jouw vaststellingsovereenkomst controleren!

  • Vul vrijblijvend onderstaand formulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met jou opgenomen zodat we jouw vaststellingsovereenkomst kunnen bespreken.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,7
Klanten vertellen

1147 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"