Ambtenarenrecht advocaat

Ambtenarenrecht advocaat

Ben je ambtenaar en heb je een advocaat nodig? Let op het ambtenarenrecht is een vak apart! Wij werken samen met advocaten die gespecialiseerd zijn in het ambtenarenrecht. Daarnaast pakken zij jouw zaak op tegen het laagste uurtarief van € 108,57 (exclusief BTW). Bel ons vrijblijvend voor meer informatie op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) of vul ons contactformulier in en wij bellen je terug.

Waarom een ambtenarenrecht advocaat?

Het is niet verplicht om een advocaat in te schakelen. Wij raden het wel aan! In het ambtenarenrecht gelden strikte termijnen binnen een zaak en kunnen disciplinaire straffen worden opgelegd. Als je zelf niet over de juiste kennis beschikt loop je meteen al een stap achter. Daarbij neemt de werkgever vrijwel altijd een advocaat in de armen. Het ambtenarenrecht is een specialistisch vakgebied. Zorg dat je krijgt waar je recht op hebt. Een ervaren advocaat in het ambtenarenrecht kent jouw rechten plichten als ambtenaar en haalt het maximale uit jouw zaak!

Ambtenaren advocaat van Laagste advocatentarief

Een advocaat van Laagste Advocatentarief kan jou bijstaan in alle soorten ambtenarenzaken. Of het nu gaat om een ontslagzaak of het aanvechten van een disciplinaire straf, wij regelen een specialist voor jou! Al onze advocaten pakken jou zaak tegen het laagste uurtarief op! Wil je meer informatie over onze ambtenarenspecialisten? Onze juridische specialisten staan je vrijblijvend te woord!

Ambtenarenrecht versus Arbeidsrecht

Het ambtenarenrecht zit als het waren tussen het arbeidsrecht en het bestuursrecht in. Het plan is om het ambtenarenrecht de komende jaren te normaliseren. Dit betekent dat het arbeidsrecht in grote mate ook voor ambtenaren gaat gelden. Het is nog maar de vraag of het ambtenarenrecht helemaal wordt afgeschaft.

Advocaat voor het laagste tarief!

Advies aanvragen is gratis en vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op je aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.