Ben je ambtenaar en krijg je te maken met ontslag of een conflict op het werk? Dan is het verstandig om een advocaat in te schakelen. Als ambtenaar moet je je aan veel specifieke procedures en regels houden. Hierbij kun je de hulp van een specialist goed gebruiken.

Het ambtenarenrecht is echt een vak apart! Daarom is het wel belangrijk dat je de juiste persoon om hulp vraagt. Wij werken samen met advocaten die gespecialiseerd zijn in het ambtenarenrecht. Daarnaast pakken zij jouw zaak op tegen het laagste uurtarief van € 159,-, exclusief btw. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) of vul ons contactformulier in en wij bellen je terug.

Waarom een ambtenarenrecht advocaat?

Natuurlijk ben je niet verplicht om een advocaat in te schakelen. Wij raden het wel aan! In het ambtenarenrecht gelden strikte termijnen en regels binnen een zaak en kunnen disciplinaire straffen worden opgelegd. Heb je zelf niet de juiste kennis in huis, dan sta je eigenlijk direct al met 1-0 achter. Daarbij neemt de werkgever vrijwel altijd een advocaat in de armen. Het ambtenarenrecht is een specialistisch vakgebied. Zorg dat je krijgt waar je recht op hebt. Een ervaren advocaat in het ambtenarenrecht kent jouw rechten plichten als ambtenaar en haalt het maximale uit jouw zaak!

Tip:
Wacht niet te lang met het inschakelen van specialistische hulp. Dit leidt in de meeste gevallen enkel tot meer problemen.

Ambtenarenrecht versus Arbeidsrecht

Het ambtenarenrecht zit als het waren tussen het arbeidsrecht en het bestuursrecht in. Dit jaar is er een belangrijke stap gezet in het normaliseren van het ambtenarenrecht. Sinds 1 januari 2020 is de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) in werking getreden. Deze wet zorgt er voor dat een groot deel van de ambtenaren niet meer onder het ambtenarenrecht valt. In plaats daarvan vallen zij onder het gewone arbeidsrecht. Het is dus even de vraag welk rechtsgebied voor jou van toepassing is. Neem gerust even contact op met onze medewerkers om hier samen even naar te kijken. Zij kunnen jou precies aangeven of jij onder het ambtenarenrecht of onder het arbeidsrecht valt.

Ambtenaren advocaat van Laagste advocatentarief

Een advocaat van Laagste Advocatentarief kan jou helpen bij alle soorten ambtenarenzaken. Of het nu gaat om een ontslagzaak of het aanvechten van een disciplinaire straf, wij regelen de juiste specialist voor jou! Al onze advocaten pakken jou zaak tegen het laagste uurtarief op! Wil jij jouw zaak aan ons voorleggen om te bekijken of het slim is om een specialist in te schakelen? Wij geven je graag vrijblijvend advies! Neem daarvoor contact op met onze juridische medewerkers. Zij luisteren naar jouw verhaal en helpen je op weg.