Advocaten hanteren nogal verschillende tarieven. Deze tarieven kunnen oplopen tot wel 325 euro per uur. Bij het inschakelen van een advocaat is het dan ook zeker verstandig om de tarieven van verschillende advocaten met elkaar te vergelijken. Onze advocaten werken allemaal voor het laagste tarief van € 159,- exclusief btw. Zo weet je zeker dat je goed geholpen wordt, maar niet teveel betaalt.

Tip:
Wil je weten wat voor voor jou kunnen betekenen? Informeer vrijblijvend naar onze voordelige advocatendienst. Wij luisteren naar jouw verhaal en adviseren wat in jouw situatie de beste juridische vervolgstap is. Wij kunnen je ook in contact brengen met een ervaren advocaat bij jou in de buurt die jouw zaak tegen het laagste tarief oppakt.

Tarieven advocaten vergelijken

Om ervoor te zorgen dat je niet teveel betaalt is het belangrijk om advocatentarieven met elkaar te vergelijken. Hierbij moet je wel goed opletten. De meeste advocaten vermelden een uurtarief zonder btw. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat er vaak ook kantoorkosten bij komen. Het kan aardig wat tijd kosten om dit allemaal op een rijtje te zetten. Wij maken het je een stukje makkelijker met ons landelijke netwerk van advocaten die bereid zijn om jouw zaak op te pakken tegen het laagste uurtarief. Neemt contact met ons op en wij brengen je in contact met een goede advocaat bij jou in de buurt.

Is een duurdere advocaat niet beter?

Veel mensen denken dat een dure advocaat ook een goede advocaat is. Een logische gedachte, maar toch is dit niet per definitie waar. Het tarief van de advocaat zegt niet iets over de kwaliteit. Een relatief goedkope advocaat kan soms beter en gemotiveerder zijn, dan een advocaat die 300 euro per uur vraagt.

Kan ik ondanks het scherpe tarief kwaliteit verwachten van jullie advocaten?

Ja, wij hebben bij het bepalen van het uurtarief van € 159,- exclusief btw zorgvuldig gekeken dat de advocaat zijn werk kan doen zonder in te leveren op kwaliteit. Als promotie voor hun kantoor zijn onze advocaten bereid tegen het kennismakingstarief van € 159,- per uur exclusief btw jouw zaak in behandeling te nemen. Dit geldt alleen wanneer jij nog geen relatie van het advocatenkantoor bent.

Daarnaast kennen wij al onze advocaten persoonlijk. Hierdoor weten wij precies welke advocaat het best bij jouw zaak past. Wij vinden het belangrijk dat de advocaten waar wij mee samenwerken hun werk goed doen. Om dit in de gaten te houden, monitoren wij dagelijks de kwaliteit van onze advocaten. Wil jij graag in contact komen met een goede, gespecialiseerde advocaat bij jou in de buurt, laat dan je gegevens achter op ons contactformulier. Onze juridische adviseurs bellen je dan even terug om jouw zaak vrijblijvend met je door te spreken. Zij geven je gratis advies en kunnen je precies vertellen welke advocaat jou het beste kan helpen. Natuurlijk kan je ons ook zelf bellen op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten).

Hoe vind ik een advocaat?

Bij het zoeken naar een advocaat is het belangrijk om meerdere punten te vergelijken. Naast de tarieven en kwaliteit is het belangrijk om in de gaten te houden welke specialisaties de advocaat heeft. Heb je iemand nodig om te helpen bij een ontslagzaak? Dan is het verstandig een arbeidsrechtspecialist in de arm te nemen. Bij een echtscheiding heb je meer aan een familierechtsspecialist. Onze juridische medewerkers helpen je vrijblijvend bij het vinden van de juiste advocaat bij jou in de buurt. De advocaat neemt vervolgens vrijblijvend contact met je op om jouw zaak met je door te spreken. Aan de hand hiervan kun je bepalen of je een afspraak met de advocaat wil maken of niet.

Wil jij ook een advocaat voor het laagste tarief?

Wil je meer weten over onze advocaten of lage tarieven? Heb je juridisch advies nodig of wil je in contact komen met een goede specialist bij jou in de buurt? Neem contact met ons op en wij bellen je gratis en vrijblijvend even terug. Je mag ons ook zelf bellen op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten).