Alimentatie

Alimentatie

Alimentatie is een beladen onderwerp binnen een scheiding. Heb je recht op alimentatie? Betaal je niet teveel alimentatie aan je partner? Ontvang je te weinig alimentatie voor de kinderen? Laat je altijd goed informeren over je rechten en plichten. Onze juridische adviseurs beantwoorden vrijblijvend jouw vragen. Zij kunnen je indien nodig doorverbinden met onze deskundige familierecht advocaten. Al onze familierecht advocaten werken voor het laagste advocatenuurtarief van Nederland! Zo weet je altijd waar je aan toe bent! Neem nu vrijblijvend contact op via 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) of vul het contactformulier in.

Herziening alimentatie

Momenteel verandert er veel door de wet hervorming kindregelingen. Het kindgebonden budget is verhoogd en de buitengewone lastenaftrek is weggevallen. Daardoor is in veel gevallen een herziening van de alimentatie mogelijk! Wil je weten of je in aanmerking komt voor een herziening? Neem dan vrijblijvend contact op met onze juridische adviseurs. Onze juridische adviseurs zijn bereikbaar op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) of via het contactformulier.

Advocaat alimentatie

Hoge advocaatkosten zijn bij veel alimentatiezaken een probleem. Daarom werken al onze ervaren advocaten voor een vast laag bedrag van € 121,50, exclusief BTW. Goede en snelle juridische dienstverlening voor het laagste advocatenuurtarief in Nederland. Overleg vrijblijvend met onze juridische adviseurs of een advocaat in jouw situatie nodig is.

Advocaat voor het laagste tarief!

Advies aanvragen is gratis en vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op je aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.