Rechtsgebieden

  • Lees hier meer over de belangrijkste rechtsgebieden.
  • Heb je juridische vragen? Wij helpen je graag!
9,5
Klanten vertellen

1365 beoordelingen

Lees voor

Tijdens je leven kun je tegen heel wat verschillende juridische problemen aanlopen. Problemen in je relatie, op het werk, met de overheid. Op al deze fronten kunnen wij je verder helpen. Voor elk juridisch probleem vinden wij de juiste advocaat tegen het laagste uurtarief van € 159,-. Ook geven wij gratis juridisch advies bij problemen die te maken hebben met de volgende rechtsgebieden:

Arbeidsrecht

Op je werk kun je tegen heel wat problemen aan lopen. Ontslag, een arbeidsconflict, problemen met een re-integratietraject, kwalijk gedrag van de werkgever, discussies over een arbeidscontract of vragen over een vaststellingsovereenkomst… al dit soort onderwerpen vallen onder het arbeidsrecht. Onze juridische medewerkers weten hier alles van en geven je graag advies. Ook hebben wij advocaten en mediators in ons netwerk, die helemaal gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht. Heb je hulp nodig bij een ontslagkwestie, dan kun je meestal kiezen tussen de juridische hulp van een jurist of een advocaat. Wij helpen je graag bij het maken van deze keuze. Natuurlijk kun je als werkgever ook bij ons terecht. Kom vandaag nog in contact met een ervaren arbeidsadvocaat die werkt voor het laagste uurtarief van € 159,-, exclusief btw. Wil je inhoudelijk meer weten over ontslag, neem dan ook eens een kijkje op www.ontslag-krijgen.nl.

Ambtenarenrecht

Word je ontslagen, maar ben je ambtenaar? Dan kan het zijn dat er in jouw geval andere regels gelden. Een deel van de Nederlandse ambtenaren valt onder het gewone arbeidsrecht. Het andere deel valt onder het ambtenarenrecht. Dit is echt een aparte tak van sport. Gelukkig hebben wij hier onze ambtenarenspecialisten voor. Kom nu in contact met een ervaren ambtenarenadvocaat voor het laagste tarief van € 159,-, exclusief btw! Op de site ontslag-als-ambtenaar.nl vind je ook een hoop nuttige informatie.

Burenrecht

We hebben allemaal te maken met buren. Over de omgang met je buren zijn regels vastgelegd in het burenrecht. Toch krijgen veel mensen een keer een conflict met de buren. Hierbij kan het gaan om overlast of problemen met bijvoorbeeld een uitbouw, maar ook discussies over de erfgrens komen veel voor. Gelukkig lossen veel buren dit samen op. Toch lopen veel conflicten uit de hand. In sommige gevallen stappen buren naar de rechter. Je hebt dan een burenrecht advocaat nodig.

Erfrecht

Krijg je te maken met een overlijden, dan komt er veel op je af. Er moet een heleboel geregeld worden, waaronder de erfenis. Hier gaat het helaas nog wel eens mis. Soms ontstaan er zelfs ruzies die hele families uit elkaar doen vallen. In zo’n geval kan het goed zijn om een mediator in de arm te nemen om te bemiddelen en alles goed te regelen. Helaas gaat dit soms niet en moet er een advocaat aan te pas komen. Wij brengen je graag vrijblijvend in contact met een juridische specialist uit ons netwerk. Op erfwijzer.nl lees je meer over erven en afscheid.

Familierecht

Onder het familierecht vallen zaken zoals de echtscheiding, alimentatiekwesties, verdeling van de inboedel, het opstellen van een ouderschapsplan, omgangsregelingen en meer van dat soort zaken. Ook mensen die niet getrouwd zijn, maar alleen samenwonen kunnen tegen dit soort problemen aanlopen. Zit je ergens mee? Laat je gegevens achter en we bellen je vrijblijvend even op. Samen met jou bekijken we welke hulp nodig is. Soms is het beter om eenzijdig actie te ondernemen, in andere gevallen ga je samen naar een familierechtsadvocaat of een mediator. Wij brengen je graag in contact met een ervaren en betaalbare advocaat. Wil je meer lezen over scheiden kijk dan eens op echtscheiding-wijzer.nl. Samenwoners kunnen terecht op eindesamenwonen.nl. Wil jij meer weten over alimentatie, dan kun je voor heel veel informatie terecht op alimentatiewijzer.nl.

Huurrecht

Woon jij in een huurhuis of zit jouw eigen onderneming in een huurpand, dan kun je te maken krijgen met het huurrecht. Ook als verhuurder kun je natuurlijk te maken krijgen met conflicten op dit gebied. Hierbij kun je denken aan het niet ontvangen van de huur of situaties waarbij de verhuurder zijn afspraken niet nakomt. De rechten en plichten van een huurder en verhuurder staan beschreven in het huurrecht. Een huurrecht advocaat helpt je bij het oplossen van deze geschillen. Onze juridische medewerkers geven jou graag vrijblijvend advies en brengen je eventueel in contact met een gespecialiseerde huurrecht advocaat. Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.15 op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) of vul het contactformulier in.

Letselschade

Loop jij letsel op door een ongeluk of bijvoorbeeld een medische fout, dan heet dit letselschade. Letselschade heeft grote impact op je leven. Sommige mensen zijn door hun letselschade zelfs voor altijd arbeidsongeschikt geraakt. Een letselschade advocaat zorgt ervoor dat je jouw leven kan oppakken met zo min mogelijk financiële onzekerheid. Ben jij een slachtoffer van letselschade, dan is het belangrijk dat je probeert om een goede schadevergoeding te krijgen. Onze letselschadespecialisten helpen jou graag verder. Vul het contactformulier in en onze juridische specialisten nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Ondernemingsrecht

Als ondernemer krijg je met veel juridische kwesties te maken. Dit valt onder het ondernemingsrecht. Zorg dat je alles goed regelt. Zo voorkom je een hoop problemen. Onze advocaten hanteren een exclusief ondernemerstarief van €169,- exclusief btw per uur. Een ondernemingsrecht advocaat helpt en adviseert jou graag verder met alle vraagstukken rondom jouw onderneming.

Overige rechtsgebieden

Staat jouw situatie hier niet tussen, maar heb je wel juridische hulp nodig? Neem dan toch contact met ons op. Wij hebben een groot netwerk van advocaten en er is altijd iemand aanwezig die je verder kan helpen. Wij zullen dan natuurlijk ons uiterste best doen, om dit tegen het laagste advocatentarief te laten oppakken.

Meer informatie