In Den Haag zitten heel wat dure advocatenkantoren. Ben je op zoek naar een betaalbare advocaat, dan kan dat soms best lastig zijn. Gelukkig hebben wij een goede samenwerking met een aantal kantoren in Den Haag en omstreken. Daardoor kunnen wij je altijd in contact brengen met een goede advocaat uit Den Haag die jouw zaak tegen het laagste tarief kan oppakken.

Bel ons op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) of vul het contactformulier in. Onze juridische medewerkers nemen dan even contact met je op om te kijken of het echt nodig is om een advocaat in te schakelen. Zo ja, dan bekijken zij welke advocaat jou het beste kan helpen.

Kosten advocaat Den Haag

De kosten voor een advocaat in Den Haag lopen erg uiteen. De duurste advocaat hoeft zeker niet de beste te zijn. Hoe weet je of je een goede advocaat hebt gevonden tegen een eerlijk tarief? De advocaten van Laagste Advocatentarief pakken jouw zaak op tegen laagste uurtarief. Om er zeker van te zijn dat ze jou goed helpen, houden wij de kwaliteit van hun dienstverlening goed in de gaten. Zo weet je zeker dat je de juiste persoon in de arm neemt. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bekijken wat jouw situatie is en gaan op zoek naar een ervaren advocaat in de omgeving van Den Haag. Omdat wij al onze advocaten persoonlijk kennen weten we precies welke advocaat het beste bij jouw zaak past. Een fijn idee in onzekere tijden!

Prijzenoorlog advocatuur Den Haag

In de zomer 2014 kwam de Haagse advocatuur in het nieuws. De Haagse advocaten wilden een prijzenoorlog beginnen voor klanten uit het MKB. Toch heeft deze prijzenoorlog helaas niet echt het gewenste effect gehad. De prijzen liggen nog steeds erg hoog. Gelukkig zijn de bij Laagste Advocatentarief aangesloten advocaten uit Den Haag bereid om te werken tegen een laag uurtarief.

Internationale rechtspraak Den Haag

In Den Haag bevindt zich onder andere het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof. Het internationaal Gerechtshof houdt zich bezig met geschillen tussen staten. Het Internationaal Strafhof vervolgt oorlogsmisdadigers uit de hele wereld. Wat dat betreft neem Den Haag een belangrijke rol in binnen de juridische wereld.