Huurrecht

  • Problemen met een huurwoning of bedrijfspand? Dit valt onder het huurrecht.
  • Komen jullie er niet uit? Een advocaat kan helpen.
  • Vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag!
9,5
Klanten vertellen

1344 beoordelingen

Lees voor

Woon je in een huurwoning, verhuur je zelf een woning of maak je als ondernemer gebruik van een huurpand, dan valt alles wat hiermee te maken heeft onder het huurrecht. Zijn er problemen op dit gebied, dan ga je naar een advocaat die gespecialiseerd is in het huurrecht.

Laagste Advocatentarief werkt samen met huurrecht advocaten door heel Nederland. Zij helpen jou met je zaak tegen het laagste uurtarief. Zo kun je een goede huurrecht advocaat inschakelen, zonder teveel te betalen. Wil jij bekijken of het in jouw situatie slim is om een advocaat in te schakelen? Leg jouw verhaal gerust voor aan onze juridische medewerkers. Zij geven je gratis advies en helpen je verder. Je kunt ze bereiken of 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) of via het contactformulier.

Huurrecht bij huurgeschillen

Problemen binnen het huurrecht worden ook wel huurgeschillen genoemd. Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van een achterstand in betaling, problemen met de waarborgsom, beschadiging van de woning, achterstallig onderhoud of misschien word je wel gedwongen om de woning te verlaten. Zowel de huurder als de verhuurder hebben bepaalde rechten en plichten. Deze rechten en plichten staan beschreven in het huurrecht.

Is er een probleem, dan is het belangrijk om eerst te bekijken of jullie samen tot een oplossing kunnen komen. Lukt dit niet, dan kan het verstandig zijn om een huurrecht advocaat in te schakelen. In veel gevallen ben je dan al snel 200 euro per uur kwijt. Gelukkig werkt Laagste Advocatentarief ook op dit gebied samen met een groot netwerk van goede advocaat die bereid zijn om te werken tegen het laagste advocatenuurtarief van € 159,- exclusief btw.

Contact met een advocaat

Op zoek naar een gespecialiseerde advocaat? Wacht niet langer en neem contact met ons op. Wij nemen de tijd om naar jouw verhaal te luisteren en geven je gratis juridisch advies. Is het nodig, dan brengen we je in contact met een huurrecht advocaat bij jou in de buurt.

Meer informatie