Laagste Advocatentarief.nl biedt juridische dienstverlening aan door heel Nederland. Al onze advocaten zijn ervaren en werken voor het scherpste tarief in Nederland. Wij zijn van mening dat iedereen gebruik moet kunnen maken van het recht. Helaas zijn de kosten voor het inschakelen van een advocaat zo hoog geworden, dat maar weinig mensen zich nog een advocaat kunnen veroorloven. Deze ontwikkeling is ons een doorn in het oog. Wij, van Laagste Advocatentarief komen dan ook met een oplossing: Een netwerk van goede advocaten, die het geen probleem vinden om te werken tegen het laagste advocatentarief.

Wie zijn wij?

Laagste Advocatentarief is een initiatief van De Nationale Adviesbalie. Onze juridische medewerkers hebben jarenlange ervaring in het geven van juridisch advies en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Zij kunnen goed inschatten of er in jouw situatie een advocaat nodig is of niet. Zij nemen jouw zaak met je door, geven jou juridisch advies en brengen je indien nodig in contact met een goede advocaat bij jou in de buurt. Het contact met onze juridische medewerkers is gratis en verplicht je tot niets.

Onze advocaten

In ons dagelijks werk hebben wij veel contact met onze advocaten. Alle advocaten waar wij mee samenwerken kennen wij persoonlijk. Wij weten waar hun sterke en zwakke punten liggen. Daarom kunnen wij gemakkelijk inschatten welke advocaat bij jouw zaak past. Iedere advocaat heeft zijn eigen specialiteit. Zo is de ene advocaat erg goed in ontslagzaken, terwijl de focus van een andere advocaat toch meer ligt bij scheidingen met kinderen. Met het advies van onze juridische specialisten weet je zeker dat je op een goede manier geholpen wordt.

Kwaliteit advocaten

Bij juridische kwesties wil je natuurlijk niet alleen tegen het laagste tarief geholpen worden, je wilt ook goed geholpen worden. Naast een laag advocatentarief vinden wij de kwaliteit van onze advocaten erg belangrijk. Daarom houden wij de kwaliteit van de advocaten in ons netwerk goed in de gaten. Wij werken al jaren samen met de meeste advocaten en weten hierdoor zeker dat ze doen wat zij beloven. Zo bellen wij al onze klanten na om te horen of zij naar tevredenheid zijn geholpen. Komen er toch klachten, dan nemen wij contact op met de betreffende advocaat. Klachten kunnen van onze klanten kunnen een reden zijn om de samenwerking met de advocaat op te zeggen. Wij brengen je graag in vrijblijvend contact met een ervaren en betaalbare advocaat.

Goedkope rechtshulp door heel Nederland

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in Nederland toegang krijgt tot deze goedkope rechtshulp. Om die reden hebben wij een advocatennetwerk door heel Nederland. Er zit altijd wel een advocaat van Laagste Advocatentarief bij jou in de buurt. Onze juridische medewerkers brengen je graag in contact met de dichtstbijzijnde advocaat, die jouw belangen het beste kan behartigen.