(Dreigend) ontslag of problemen op werk? Ervaren advocaat voor jouw arbeidszaak!

Wanneer je ontslagen wordt breekt of dreigt ontslagen te worden breekt er een onzekere tijd aan. Je vraagt je waarschijnlijk af waar je zoal recht op hebt en wat je moet regelen. Gelukkig kunnen wij jou helpen met de juiste hulp. Laagste Advocatentarief.nl werkt al ruim tien jaar samen met ervaren arbeidsrecht advocaten door heel Nederland. Wij brengen je vrijblijvend in contact met een ervaren arbeidsrechtadvocaat bij jou in de buurt. Zo ben je verzekerd van de juiste hulp tegen het lage tarief van € 159,- per uur, excl. btw.

Waarom € 121,50?

Normaal kunnen de kosten van een advocaat oplopen tot wel € 275,- per uur. Helaas is dit voor veel mensen onbetaalbaar. Om het recht voor iedereen toegankelijk te maken, hebben wij duidelijke prijsafspraken met onze advocaten. De reden dat wij het tarief van € 159,- excl. btw per uur hanteren is omdat dit het tarief is dat de advocaat betaald krijgt als de overheid de kosten van een zaak op zich neemt. Zo wordt het rechtssysteem voor iedereen toegankelijk!

Tip:
Heb je problemen op werk of wordt je ontslagen? Wacht niet te lang met het zoeken van hulp.
Hoe langer je wacht hoe lastiger het wordt om juridische problemen op te lossen!

Wat vinden onze klanten?

Wie zijn wij?

Laagste advocatentarief.nl biedt juridische hulp aan ondernemers en particulieren. Met ons toegewijde en enthousiaste team helpen wij dagelijks veel klanten met hun juridische vraagstukken. Daarnaast hebben wij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van ervaren advocaten door heel Nederland. Zij pakken de zaken tegen het laagste uurtarief voor onze klanten op. Daarnaast bieden wij online juridische documenten en berekeningen aan. Deze documenten zijn in samenwerking met een advocaat opgesteld.

Zit jij met een juridische kwestie? Onze ervaren arbeidsrecht advocaten behandelen jouw zaak graag tegen het lage tarief van € 159,- per uur, excl. btw! Neem contact met ons op en wij brengen je vandaag nog in contact met een advocaat bij je in de buurt.

Wil je meer weten over Laagste Advocatentarief.nl? Ga dan naar de over ons pagina. Graag leggen we je uit waarom we doen wat we doen!

Hulp van een ervaren advocaat voor laag tarief!

  • Wij geven jou advies op maat
  • Wij brengen je in contact met een advocaat die jouw zaak oppakt tegen het lage tarief van € 159,- per uur, exclusief btw.
  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1319 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"