Ga je scheiden of heb je een andere familierecht vraag?

Wij brengen je in contact met een ervaren en goedkope advocaat of mediator die werkt tegen een laag tarief!

Bij een scheiding komen veel emoties kijken. Het kan je leven helemaal op z’n kop zetten. Zorg dat je tijdig hulp zoekt om de juridische zaken te regelen! Wij begrijpen jou en kunnen jou de juiste juridische hulp bieden.

De medewerkers van Laagste Advocatentarief brengen jou in contact met een ervaren familierecht advocaat of mediator. Zij kunnen jouw zaak oppakken tegen het lage tarief van € 159,- per uur, excl. btw. Wij werken samen met advocaten door heel Nederland. Er zit dus altijd iemand bij jou in de buurt.

Waarom € 121,50?

Normaal kunnen de kosten van een advocaat oplopen tot wel € 275,- per uur. Helaas is dit voor veel mensen onbetaalbaar. Om het recht voor iedereen toegankelijk te maken, hebben wij duidelijke prijsafspraken met onze advocaten. De reden dat wij het tarief van € 159,- excl. btw per uur hanteren is omdat dit het tarief is dat de advocaat betaald krijgt als de overheid de kosten van een zaak op zich neemt. Zo wordt het rechtssysteem voor iedereen toegankelijk!

Wat vinden onze klanten?

Wie zijn wij?

Laagste Advocatentarief.nl biedt juridische hulp aan ondernemers en particulieren. Met ons toegewijde en enthousiaste team helpen wij dagelijks veel klanten met hun juridische vraagstukken. Daarnaast hebben wij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van ervaren advocaten door heel Nederland. Zij pakken de zaken tegen het lage uurtarief voor onze klanten op. Daarnaast bieden wij online juridische documenten en berekeningen aan. Deze documenten zijn in samenwerking met een advocaat opgesteld.

Heb je juridische hulp nodig bij jouw echtscheiding? Onze ervaren familierecht advocaten behandelen jouw zaak graag tegen het lage tarief van € 159,- per uur, excl. btw. Neem contact met ons op en wij brengen je vandaag nog in contact met een advocaat bij je in de buurt.

Wil je meer weten over Laagste Advocatentarief.nl? Ga dan naar de over ons pagina. Graag leggen we je uit waarom we doen wat we doen!

Advocaat voor het laagste tarief!

  • Wij geven jou advies op maat
  • Wij brengen je in contact met een advocaat die jouw zaak oppakt tegen het lage tarief van € 159,- per uur, exclusief btw.
  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1299 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"