Wat doen onze juristen bij een VSO-controle?

Ontslagen en heb je een ontslagvoorstel ontvangen van je werkgever? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt en dat alle juridische aspecten correct zijn vastgelegd in je vaststellingsovereenkomst (VSO). Door je VSO gratis bij ons te laten controleren, voorkom je mogelijke problemen. Onze juristen behandelen je gegevens vertrouwelijk en doen niets zonder jouw toestemming. Ze beoordelen onder andere:

 • Of de overeenkomst juridisch correct is opgesteld.
 • Of je recht hebt op een WW-uitkering met deze overeenkomst.
 • Of de aangeboden transitievergoeding hoog genoeg is.
 • Of al je rechten voldoende zijn gewaarborgd.

Daarnaast kijken onze arbeidsjuristen of ze betere voorwaarden kunnen onderhandelen, zodat je zo gunstig mogelijk uit deze moeilijke situatie komt. Vul jouw gegevens in op onderstaande contactformulier en onze medewerkers bellen je meestal binnen een uur terug. Zo krijg je snel duidelijkheid over je situatie. Heb je nog vragen over onze gratis check? Check dan onze veelgestelde vragen.

Wij behandelen meer dan 1500 VSO’s per jaar. In 95% van de gevallen onderhandelen wij betere voorwaarden uit.

Betreft jouw zaak geen VSO? Dan behandelt onze advocaat je zaak tegen een laag tarief!

In enkele gevallen kan onze jurist jouw zaak niet gratis oppakken. Echter ook in deze situaties helpen wij jou. Wij hebben een zorgvuldig geselecteerd netwerk van advocaten waar we mee samenwerken. Zij pakken jouw zaak op tegen het lage uurtarief van € 159,-, exclusief btw. Normaal kunnen de kosten van een advocaat oplopen tot wel € 325,- exclusief btw per uur. Vul ons contactformulier in wanneer je gebruik wil maken van onze dienstverlening. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact op om jouw zaak vrijblijvend te bespreken. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Hoe zit het met de kwaliteit?

Soms vragen mensen zich af hoe het kan dat onze juristen het werk gratis oppakken. Dit komt doordat wij de kosten in vrijwel alle gevallen kunnen verhalen op de werkgever. Is dit niet het geval dan is dit ons risico.

Ook onze advocaten leveren kwaliteit voor dit scherpe tarief. Bij het bepalen van het uurtarief van € 159,- exclusief btw is zorgvuldig gekeken dat de advocaat zijn werk kan doen zonder in te leveren op kwaliteit. Met deze dienstverlening maken wij het rechtssysteem toegankelijker voor iedereen.

Vul jouw gegevens in:

 • Stap 1: Vul vrijblijvend onderstaand formulier in. Jouw gegevens worden via een beveiligde omgeving verzonden. Wij gaan vertrouwelijk met jouw persoonlijke gegevens om. Dus, zonder jouw toestemming hebben wij GEEN contact met jouw werkgever!
 • Stap 2: We nemen met spoed contact met je op en bespreken jouw ontslagvoorstel. (Wij streven ernaar dit binnen een uur te doen).
 • Stap 3: Jouw vaststellingsovereenkomst wordt gratis gecontroleerd. Natuurlijk zit je nergens aan vast.
 • Documenten worden via een HTTPS versleuteling naar een beveiligde omgeving verstuurd. Onze juristen kunnen vanaf hier het bestand benaderen voor het verder verwerken van de aanvraag.

  Het document wordt na verloop van de retentie periode uiteindelijk automatisch verwijderd. Zie ons privacystatement voor meer details.
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Jouw document wordt geupload naar een beveiligde omgeving en wordt vertrouwelijk behandeld door onze juristen.
 • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1319 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"

Wat vinden onze klanten?