Ervaren advocaat voor jou als ondernemer!

Als ondernemer heb je vaak met juridische zaken te maken. Het is belangrijk om juridische zaken bij een deskundige advocaat neer te leggen. Hoe weet je welke advocaat jouw onderneming de juiste hulp biedt? Laagste Advocatentarief.nl werkt al ruim tien jaar samen met ervaren ondernemingsrecht advocaten. Zij helpen jou als ondernemer graag verder, en wel tegen het scherpe uurtarief van €150,- per uur, excl. btw. Op deze manier kan je op een betaalbare manier kennismaken met een kantoor in jouw regio. En weet dat je zaken juridisch goed geregeld worden.

Waarom € 150,-?

Normaal kunnen de kosten van een advocaat oplopen tot wel € 275,- per uur. Helaas is dit voor veel ondernemers onbetaalbaar. Ondernemers kunnen in beginsel geen aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand. Om het recht voor iedereen toegankelijk te maken, hebben wij duidelijke prijsafspraken met onze advocaten. Onze advocaten pakken zaken van ondernemers op tegen €150,- per uur, exclusief btw. Zo wordt het rechtssysteem voor iedereen toegankelijk!

Let op:
Dit lage tarief geldt alleen als je bij het betreffende kantoor nog geen klant bent.

Wat vinden onze klanten?

Wie zijn wij?

Laagste Advocatentarief.nl biedt juridische hulp aan ondernemers en particulieren. Met ons toegewijde en enthousiaste team helpen wij dagelijks veel klanten met hun juridische vraagstukken. Daarnaast hebben wij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van ervaren advocaten door heel Nederland. Zij pakken de zaken voor onze klanten op. Daarnaast bieden wij online juridische documenten en berekeningen aan. Deze documenten zijn in samenwerking met een advocaat opgesteld.

Zit jij met een juridische kwestie? Onze ervaren ondernemingsrecht advocaten behandelen jouw zaak graag tegen het aangeboden kennismakingstarief van €150 euro per uur excl. btw! Neem contact met ons op en wij brengen je vandaag nog in contact met een ervaren advocaat bij je in de buurt.

Wil je meer weten over Laagste Advocatentarief.nl? Ga dan naar de over ons pagina. Graag leggen we je uit waarom we doen wat we doen!

Hulp van een ervaren advocaat voor een laag tarief!

  • Wij geven jou advies op maat.
  • Wij brengen je in contact met een advocaat die jouw zaak oppakt tegen het lage tarief van €150,- per uur, exclusief btw.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1260 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"