Iedere advocaat heeft zo zijn eigen specialiteit en aanpak. Daarom is het belangrijk om een advocatenkantoor te vinden die bij jou en jouw zaak past. Op die manier heeft jouw zaak het meeste kans van slagen. Laagste Advocatentarief werkt samen met een groot aantal advocatenkantoren door heel Nederland. Ben je op zoek naar een goed kantoor bij jou in de regio? Wij helpen jou graag verder.

Meer dan tien jaar geleden begonnen wij met het samenstellen van een landelijk netwerk van ervaren en deskundige advocatenkantoren. Samen met hen bieden wij sinds 2014 juridische dienstverlening tegen het laagste uurtarief aan. Door jarenlange samenwerking met deze kantoren weten wij als geen ander welk kantoor het beste jouw zaak kan oppakken. Meer informatie? Bel ons op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten).

Advocatenkantoor in jouw regio

Wij hebben een landelijk netwerk van advocatenkantoren. Dit betekent dat er altijd een goed kantoor bij jou in de regio zit. Wil jij in contact komen met de juiste advocaat, jurist of mediator? Leg jouw situatie dan voor aan onze juridische adviseurs. Je kunt het bellen op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) of een berichtje achterlaten via het contactformulier. Zij spreken jouw zaak met je door, geven je advies en kunnen goed inschatten welke advocaat bij jou in de buurt je hier het beste bij kan helpen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Kosten van een advocatenkantoor

Wanneer je naar een advocatenkantoor gaat, kunnen de kosten flink oplopen. Elk advocatenkantoor hanteert zijn eigen tarief. Brengen wij jou in contact met één van de advocatenkantoren van Laagste Advocatentarief.nl, dan betaal je het vaste lage uurtarief van € 159,-. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Ben je ondernemer? Voor ondernemers hanteert Laagste Advocatentarief ook een vast laag ondernemerstarief.