Alle advocaten van Laagste Advocatentarief zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. De Nederlandse Orde van Advocaten is er voor iedereen die zijn recht zoekt en die daarbij een advocaat nodig heeft. Zij zorgen ervoor dat iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van een advocaat. Daarnaast houden zij de kwaliteit van de advocatenkantoren in Nederland in de gaten. Heb je bijvoorbeeld klachten over jouw advocaat, dan kun je hiermee terecht bij de Orde.

Kwaliteit advocaat van Laagste Advocatentarief

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Door de continue waarborging van onze kwaliteit zijn wij zo succesvol geworden. Al onze advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarnaast houden wij zelf de kwaliteit van onze advocaten ook goed in de gaten. Dit doen wij door alle klanten die wij naar onze advocaten doorverwijzen na te bellen. Wij vragen hen hoe zij de dienstverlening hebben ervaren en of zij tevreden waren. Zijn er op of aanmerkingen, dan gaan wij met de desbetreffende advocaat in gesprek. Zo blijven wij onszelf maar ook onze advocaten continu verbeteren en kunnen we met recht zeggen dat we samenwerken met de beste advocaten van Nederland.

Contact advocaat van Nederlandse Orde van Advocaten

Wij brengen je graag in contact met een deskundige advocaat die jou het beste kan helpen bij jouw zaak. Wij zijn op werkdagen van 9.00-17.15 uur telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 088-6002807 (gebruikelijke belkosten). Je kunt ons ook bereiken via ons contactformulier. Onze juridische medewerkers nemen dezelfde werkdag nog contact met je op. Zij bespreken jouw situatie en geven je vrijblijvend juridisch advies. Is het nodig, dan brengen zij je in contact met een advocaat bij jou in de buurt die is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten.