Een advocaat mag zijn eigen uurtarief te bepalen. Deze uurtarieven kunnen oplopen tot soms wel €300,- per uur. Dit soort uurtarieven zijn voor de gemiddelde Nederlander onbetaalbaar. Wil je wel een goede advocaat, maar wil je niet teveel betalen, dan kun je gebruik maken van Laagste advocatentarief.nl. Wij werken samen met een netwerk van ervaren advocaten die bereid zijn om jouw zaak voor € 159,- exclusief btw per uur op te pakken. Kwalitatieve juridische hulpverlening voor een eerlijke prijs!

Betaal niet teveel voor een advocaat

Hoe meer een advocaat thuis is in jouw zaak, hoe minder tijd hij/zij hiervoor nodig heeft. Op die manier kun je dus tijd en geld besparen. Onze juridisch adviseurs bepalen aan de hand van jouw verhaal welke advocaat je hier het beste bij kan helpen. Daarnaast helpen onze advocaten je ook nog eens tegen het laagste tarief. Dat scheelt uiteindelijk best een hoop. Ben jij benieuwd welke advocaat bij jou in de buurt je kan helpen? Neem contact op met onze juridische medewerkers en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Vast uurtarief van € 159,- exclusief btw

Al onze advocaten werken voor € 159,- per uur, exclusief btw. Zij geloven in goede dienstverlening voor een eerlijke prijs. Daarom hanteren we dezelfde prijs die een advocaat van de overheid krijgt wanneer mensen recht hebben op een zogenaamde toevoeging. De overheid betaalt de advocaatkosten van mensen die geen geld hebben voor een advocaat of mediator. In de Europese wet is namelijk geregeld dat het recht voor iedere burger toegankelijk moet zijn. Laagste advocatentarief is van mening dat elke burger recht heeft op dit lage tarief. Daarom pakken onze advocaten jouw zaak ook op tegen dit laagste tarief. Bel ons op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) voor meer informatie.