Ontslag aanvechten? Wij helpen jou!

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Laagste Advocatentarief biedt jou:

  • Direct gratis juridisch advies
  • Persoonlijke en doelgerichte aanpak
  • Laagste advocaten uurtarief

Ben jij het niet eens met jouw ontslag? Vecht je ontslag dan aan met één van onze advocaten. Onze arbeidsadvocaten zetten zich 100% voor je in en zorgen ervoor dat jij hier zo goed mogelijk uitkomt. Zij hanteren een snelle en doelgerichte aanpak en gaan de confrontatie met de werkgever aan. Dit om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Doordat al onze advocaten werken tegen het laagste uurtarief weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Neem op tijd de juiste juridische stappen. Bel ons op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) voor gratis advies van onze juridische medewerkers. Zij nemen jouw ontslagzaak met je door en adviseren je over de juiste vervolgstappen!

Kosten vergoedt door werkgever

Het inschakelen van een advocaat om jouw ontslag aan te vechten brengt de nodige kosten met zich mee. Toch hoef je in de meeste gevallen niet bang te zijn voor een hoge rekening. De advocaat weet deze kosten in de meeste gevallen namelijk te verhalen op de werkgever. Hierdoor kost het aanvechten van jouw ontslag jou uiteindelijk niets. Daarbij werken onze advocaten tegen het laagste uurtarief van € 159,-. Hierdoor vallen de kosten aanzienlijk lager uit dan bij een andere advocaat. Vraag onze juridische medewerkers om gratis advies en meer informatie.

Dit doet een arbeidsadvocaat voor jou

Het inschakelen van een arbeidsadvocaat is bij een ontslagzaak geen overbodige luxe. Jouw werkgever heeft de zaak waarschijnlijk goed voorbereid en heeft hoogstwaarschijnlijk ook een advocaat of jurist ingeschakeld. Jij staat er ineens alleen voor. Zie daar maar eens tegenop te boksen. Met een arbeidsadvocaat aan jouw zijde sta je sterk. De advocaat zet zich voor jou in en zorgt ervoor dat jij hier zo goed mogelijk uit komt. Ook weet je zo zeker dat alles op juridisch gebied goed geregeld is. Een arbeidsadvocaat controleert onder andere de inhoud van de vaststellingsovereenkomst. Wanneer de zaken niet goed op papier staan kan je jouw recht op een ww-uitkering verliezen. Ook is het belangrijk dat een eventueel concurrentiebeding niet verkeerd uitpakt. Je wilt na jouw ontslag wel weer makkelijk aan het werk kunnen. Heb jij hulp nodig bij een ontslagkwestie? Leg jouw zaak dan voor aan onze juridische medewerkers. Zij geven je gratis advies waar je mee verder kan.

Vecht jouw ontslag niet alleen aan

Vecht jouw ontslag nooit alleen aan, maar laat je bijstaan door een arbeidsadvocaat. Een arbeidsadvocaat heeft de juiste ervaring en expertise om snel te handelen richting jouw werkgever. Bel ons op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) voor gratis advies over jouw persoonlijke situatie. Ook kunnen we jou in contact brengen met een goede arbeidsadvocaat bij jou in de buurt.