Heb jij direct hulp nodig bij jouw ontslagzaak? Bel onze juridische adviseurs op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) en ontvang direct gratis juridisch advies. Onze juridische adviseurs nemen jouw ontslagzaak met je door en adviseren je over de juiste vervolgstappen. Zo weet je waar je aan toe bent in een onzekere periode.

Hulp arbeidsadvocaat

Krijg je te maken met ontslag, dan is het belangrijk om hier hier zomaar mee akkoord te gaan. Er valt altijd te onderhandelen over bijvoorbeeld de ontslagvergoeding die je meekrijgt. Daarnaast is het belangrijk dat je jouw recht op een WW-uitkering niet op het spel zet. Bij sommige ontslagzaken is het verstandig de hulp van een arbeidsrecht advocaat in te schakelen. Zij pakken jouw ontslagzaak direct op, gaan voor je onderhandelen en zorgen dat de zaken juridisch goed geregeld worden.  De hulp van een advocaat voorkomt een hoop problemen en zorgt vaak voor een betere ontslagregeling. Zij kennen als geen ander de rechten en plichten van zowel de werkgever als werknemer. Via Laagste Advocatentarief.nl kun je een advocaat krijgen tegen het laagste uurtarief van € 159,-. Maar wist je dat de kosten van jouw advocaat in het arbeidsrecht vaak uiteindelijk door de werkgever worden betaald? Wij vertellen je hier graag meer over en geven je gratis advies over jouw situatie.

Eerste hulp bij ontslag

Ontslag brengt veel emotie teweeg. Wat moet je nu doen? Onze juridische medewerkers helpen jou graag verder en zijn telefonisch bereikbaar op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) ) of via ons contactformulier. Bij ontslagzaken is het belangrijk om snel en op de juiste manier te handelen. Verkeerde stappen kunnen grote gevolgen hebben, zoals het verliezen van jouw recht op een ww-uitkering. Daarom geven wij je een paar belangrijke tips:

  • Ga nooit akkoord met het ontslag. Schakel altijd eerst juridische hulp in en leg jouw ontslagzaak voor.
  • Teken nooit zomaar iets! Laat jouw vaststellingsovereenkomst altijd controleren door een juridisch specialist.
  • Stuur een aangetekende brief naar de werkgever, waarin staat dat je het niet eens bent met het ontslag en bereid bent om te werken.
  • Blijf beschikbaar voor werk.
  • Mondeling ontslagen? Laat jouw werkgever dit altijd op papier zetten.

Vragen of hulp nodig?

Onze juridische medewerkers weten alles van ontslag en geven je graag advies over jouw situatie. Vertel je verhaal en zij zullen bij jou aangeven wat de vervolgstappen zijn. Is het nodig, dan brengen ze jou graag in contact met een goede jurist of arbeidsrecht advocaat die je verder kan helpen. Je kunt ons bereiken op 088-6002807 (gebruikelijke belkosten) of laat een berichtje achter op ons contactformulier, dan bellen we je zo snel mogelijk even op.