Als werkgever heb je veel te maken met het arbeidsrecht. Dit begint al bij het in dienst nemen van personeel en het opstellen van de arbeidsovereenkomst. Hierbij is het al belangrijk dat je vooruit kijkt en dat je goed weet wat je hier wel en niet in op moet nemen. Zo voorkom je problemen in de toekomst.

Arbeidscontracten

Het is belangrijk dat de arbeidscontracten die je als werkgever aangaat goed in elkaar zitten. Mag je hier een proeftijd in opnemen of niet? en is het misschien slim om een concurrentie- of relatiebeding toe te voegen aan het contract? Duidelijke afspraken opnemen in het contract voorkomt dat er op een later moment onduidelijkheden ontstaan. Wil jij een contract laten checken, dan helpen onze advocaten hier graag bij. Zo weet je zeker dat alles goed in elkaar steekt.

Ontslag

Vroeg of laat zul je ook een keer met ontslag te maken krijgen. Hierbij is het heel belangrijk dat je dit op de juiste manier aanpakt om jezelf niet in de vingers te snijden. Zo moet er bij ontslag met wederzijds goedvinden een vaststellingsovereenkomst worden opgemaakt, moet je bij ontslag via het UWV om economische redenen deze redenen goed onderbouwen en is er bij ontslag via de kantonrechter een flink dossier nodig om kans van slagen te hebben. Je moet je aan heel wat regeltjes houden en doe je dat niet op de juiste manier, dan kan dat je een hoop geld gaan kosten. Ook hierbij is het slim om juridische ondersteuning in te schakelen, maar natuurlijk wel tegen het laagste tarief!

Juridische hulp tegen een laag tarief voor werkgevers

Het is belangrijk om alles juridisch gezien goed te regelen. Dit kan je op den duur een hoop tijd en geld besparen. Wij brengen je graag in contact met een goede arbeidsrechtsspecialist bij jouw in de buurt. Laagste advocatentarief doet ondernemers op dit vlak een uniek aanbod. Onze advocaten zijn bereid jouw zaak tegen het laagste advocaten uurtarief van €150,- exclusief btw op te pakken. Op deze manier kan je op een betaalbare manier jouw zaak laten behandelen en kennismaken met een ervaren advocatenkantoor bij jou in de buurt. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze juridische medewerkers.

Let op:
Dit tarief geldt alleen als je bij het betreffende kantoor nog geen klant bent.