Een relatie verbreken is nooit leuk. Maar zonder iets te zeggen of uit te leggen je spullen te pakken en te vertrekken gaat wel heel ver. Dat is wel heel gemeen voor degene die achterblijft. In dit geval besloot een wiskundeleraar na drie jaar een relatie te hebben gehad en zelfs twee jaar te hebben samengewoond te vertrekken. Maar helaas. Boontje komt om zijn loontje. Zijn ex wordt zijn nieuwe directeur.

Inpakken en wegwezen

Op het adviesblog Ask A Manager deed de man zijn verhaal om advies te vragen over de vervelende situatie waar hij in terecht was gekomen. Tien jaar geleden had hij een relatie met Sylvia. Sylvia wilde de relatie verder verdiepen, maar meneer wilde dit niet. Hij wist niet hoe hij dit moest brengen en zat ook niet op een hoop drama te wachten. Toen Sylvia met de kerst bij haar familie was, pakte hij al zijn spullen en vertrok zonder ook maar iets te zeggen of te laten weten.

Buitenland

Hij vertrok naar het buitenland en ging als wiskundeleraar aan de slag op een internationale school. Nu heeft hij echter een groot probleem. De huidige directeur vertrekt. Er is al een vervanger. Namelijk…. zijn ex. De leraar zit met zijn handen in het haar. Wat moet hij nou toch doen. Sommige mensen adviseren hem snel een andere baan te zoeken, maar er zijn geen andere internationale scholen, waardoor snel van school wisselen geen mogelijkheid is.

Verder krijgt de man weinig hulp op het forum. Een voormalig manager raadt hem aan om eerst contact op te nemen met de ex, om haar niet te erg te laten schrikken. Hij heeft immers als genoeg emotionele schade toegebracht. Hoe het afloopt is nog even afwachten. Karma in actie!