Minder gebruik gesubsidieerde bijstand

30 jul, 2015 | Advocaten
9,5
Klanten vertellen

1365 beoordelingen

Het juridisch loket heeft afgelopen jaar minder aanvragen gehad voor gesubsidieerde bijstand. Het aantal aanvragen daalden met 11 procent. Het juridisch loket kan mensen met een laag inkomen doorverwijzen naar een Pro deo advocaat. Wanneer men naar een Pro deo advocaat gaat wordt een groot deel van de kosten door de overheid betaald. Tegenwoordig kan iedereen gebruik maken van advocaten tegen het laagste tarief via Laagste Advocatentarief.nl.

Civiel recht

Het juridisch loket krijgt vooral vragen over zaken die vallen binnen het civiel recht. Binnen het civiele recht vallen zaken als echtscheidingen en ontslag. De aanvragen voor deze zaken liepen tevens het sterkste terug. Het juridisch loket krijgt ook veel aanvragen over zaken die vallen binnen het bestuursrecht en strafrecht. Een toevoeging kun je voor vele zaken krijgen. Vraag de juridische adviseurs van Laagste Advocatentarief.nl voor meer informatie. Laagste Advocatentarief.nl op werkdagen bereikbaar op 088-6002807 ( gebruikelijke belkosten ).

Reden afname

De exacte reden van de afname is onbekend. Echter door het internet worden de wegen steeds toegankelijker voor de burger. Men kan ook zelf naar een advocaat stappen. Via de advocaat wordt dan vervolgens de toevoeging geregeld. Ook zijn er steeds meer websites die juridisch advies geven en bemiddelen naar een ervaren advocaat. Laagste Advocatentarief.nl is zo’n site. Zij werken al meer dan 10 jaar samen met een vast netwerk. Hierdoor weten ze als geen ander welke advocaat het beste bij iemand past.