Vrouw ingesmeerd met hondenpoep na burenruzie

24 okt, 2017 | Buren
9,5
Klanten vertellen

1319 beoordelingen

Burenruzies beginnen vaak om iets kleins, maar kunnen in de loop der tijd behoorlijk escaleren. In Ossendrecht ging het helemaal mis tijdens het uitlaten van de hond.

Slechte relatie

De relatie tussen de buren was al sinds 2009 behoorlijk slecht en er waren al meerdere incidenten voorgevallen. Toen meneer onlangs met zijn drie honden ging wandelen kwamen zij hun wandelende buurvrouw tegen. Toen zij elkaar op de stoep tegen kwamen vond de buurvrouw dat zij te weinig ruimte had om de passeren. Zij pakte een van de chihuahua’s op en slingerde hem de lucht in.

Worsteling

Er ontstond een worsteling. De buurman had op dat moment een zakje hondenpoep in zijn hand en smeerde de vrouw hiermee in. Volgens meneer kan het best zijn dat er wat poep op de buurvrouw is terecht gekomen, maar is dit geen bewuste actie geweest. De politie daarentegen geeft aan dat mevrouw toch wel behoorlijk onder de smurrie zat.

Verdediging

De vrouw beweert dat zij nooit met de chihuahua heeft gegooid en dat zij dit helemaal niet kan door haar reuma. Meneer kon echter in de rechtszaal bewijzen dat zij in het verleden flinke stukken hout kon tillen. Hij had hier foto’s van. “Als zij dat kan, kan zij ook een hond van 3 kilo tillen”, zo zei de advocaten van de buurman.

Omdat de man vanuit verdediging voor zijn hond handelde is hij ontslagen van rechtsvervolging.