Vermiste vader gevonden met nieuw gezin

28 okt, 2016 | Relaties en kinderen
9,5
Klanten vertellen

1365 beoordelingen

Sommige mensen doen alles om een scheiding te voorkomen. Zo kreeg Linda Hoagland 23 jaar geleden een verontrustend telefoontje van haar man. Hij belde met de mededeling dat hij in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Hij kwam daar echter nooit aan en was daarna spoorloos verdwenen.

Scheiden

Nu blijkt dat Richard eigenlijk wilde scheiden. Hij had al eens een scheiding achter de rug en wilde dit niet nog een keer. Hij besloot de identiteit van een overleden visser (Terry Symansky) over te nemen. Hij vertrok naar Florida waar hij een nieuwe familie stichtte. Alles leek goed te gaan, helemaal toen Richard Hoagland in 2003 officieel werd doodverklaard.

Trouwen na overlijden

Een neef van de echte Terry Symansky besloot eens in het leven van zijn oom te duiken en deed een vreemde ontdekking. Zijn oom was namelijk vier jaar na zijn overlijden getrouwd. Op deze manier viel Richard door de mand. Hij werd gearresteerd. Zijn nieuwe vrouw ging op onderzoek uit en vond een koffer die de ware identiteit van haar man onthulde. Zij lichtte vervolgens zijn weduwe in.

Tegen de politie verklaarde Richard dat hij de scheiding op deze manier wilde ontwijken. De politie heeft Hoagland inmiddels tot lafaard bestempeld. “Dit is een man die zijn leven heeft gebruikt om dat van anderen te vernietigen.”