Taakstraf voor aanbieden dochter voor seks

Taakstraf voor aanbieden dochter voor seks

Taakstraf voor aanbieden dochter voor seks

vr 8 februari, 2019

Een 51-jarige moeder uit Joure besloot in 2012 haar 14-jarige dochter aan te bieden voor seks. Zij is nu veroordeeld voor een dag cel en een taakstraf van 150 uur.

Masseren

Een 36-jarige man uit Schagen werd door de moeder uitgenodigd om haar dochter te komen masseren. De dochter moest van haar naakt op bed gaan liggen. Deed zij dat niet, dan mocht zij in het weekend niet uitgaan.

Gezagsverhouding

Het OM vroeg om tien maanden celstraf. De straf viel echter aanzienlijk lager uit. Dit omdat de rechtbank de kans op herhaling klein acht. Daarnaast was de vrouw een kwetsbaar persoon en had zij geen goed beeld van de gezagsverhouding. Zij zag haar dochter als vriendin. De man uit Schagen werd op zijn beurt veroordeeld tot een taakstraf van 200 uur. Ook een andere man die via de moeder met het meisje in contact was gekomen kreeg een straf opgelegd. In zijn geval gaat het om een celstraf van zes maanden. Hij had seks met haar.

 

 

Advocaat voor het laagste tarief

  • Advies aanvragen is gratis en vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.