Op zoek naar een goedkope advocaat? Dan is een advocaat van Laagste Advocatentarief iets voor jou. Al onze advocaten zijn bereid te werken voor een vast laag uurtarief van € 159,-, exclusief BTW. Wij werken enkel samen met ervaren en deskundige advocaten. Zij werken voor jou voor dit goedkope uurtarief omdat zij van mening zijn dat rechtshulp betaalbaar moet zijn voor iedereen. Neem nu vrijblijvend contact op met onze juridische adviseurs voor meer informatie over deze goedkope advocaten. Je kunt ons ook rechtstreeks bellen op 088-6002807 ( gebruikelijke belkosten ).

Goedkope advocaat, maar wel deskundig en ervaren

Ondanks dat al onze advocaten relatief goedkoop zijn, zijn zij deskundig en ervaren. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. De kwaliteit van de advocaat is mede bepalend voor de uitkomst van de zaak. Daarom werken wij enkel samen met ervaren advocaten. Ervaring en deskundigheid zijn nodig voor een goede uitkomst en wij staan voor kwaliteit. Wij werken al meer dan tien jaar samen met een vast landelijk netwerk van deskundige advocaten. Onze juridische adviseurs kennen onze advocaten goed en weten welke advocaat het beste is voor jouw zaak! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Goedkope advocaat voor € 159,-

Het uurtarief van een advocaat kan oplopen tot wel €200,- per uur. Dit is een hoop geld en veel mensen kunnen dit niet betalen. Sommige mensen komen in aanraking voor een toevoeging. De overheid betaalt dan jouw advocaat. De advocaat ontvangt van de overheid een uurtarief van € 159,-, exclusief BTW. Als de advocaten bereid zijn om voor de overheid dit tarief te hanteren moet dit toch ook voor jou als particulier kunnen? Uit deze gedachte is Laagste Advocatentarief.nl ontstaan. Wij zijn in gesprek gegaan met advocaten door heel Nederland. Onze advocaten zijn bereid om ook voor jou dit goedkope tarief te hanteren. Maak gebruik van dit scherpe uurtarief van € 159,-, exclusief BTW! Wij brengen je vrijblijvend in contact met een deskundige advocaat bij jou in de buurt, die werkt voor dit lage tarief.