Op zoek naar een goedkope advocaat? Dan is een advocaat van Laagste Advocatentarief iets voor jou. Wij werken enkel samen met ervaren en deskundige advocaten. Als promotie voor hun kantoor zijn onze advocaten bereid tegen het kennismakingstarief van € 159,- per uur exclusief btw jouw zaak in behandeling te nemen. Dit geldt alleen wanneer jij nog geen relatie van het advocatenkantoor bent. Voor ondernemers hanteren we het ondernemerstarief van €169,- exclusief btw. Neem direct vrijblijvend contact op met onze juridische adviseurs voor meer informatie over onze deskundige maar goedkope advocaten. Je kunt ons ook rechtstreeks bellen op 088-6002807 ( gebruikelijke belkosten ).

Goedkope advocaat, maar wel deskundig en ervaren

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. De kwaliteit van de advocaat is mede bepalend voor de uitkomst van de zaak. Daarom werken wij enkel samen met ervaren advocaten. Ervaring en deskundigheid zijn nodig voor een goede uitkomst en wij staan voor kwaliteit. Wij werken al meer dan tien jaar samen met een vast landelijk netwerk van deskundige advocaten. Onze juridische adviseurs kennen onze advocaten goed en weten welke advocaat het beste is voor jouw zaak! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Goedkope advocaat voor € 159,-

Het uurtarief van een advocaat kan oplopen tot wel €200,- per uur. Dit is een hoop geld en veel mensen kunnen dit niet betalen. Sommige mensen komen in aanraking voor een toevoeging. De overheid betaalt dan jouw advocaat. Zij werken dan tegen een lager uurtarief. Als de advocaten bereid zijn om voor de overheid dit tarief te hanteren moet dit toch ook voor jou als particulier kunnen? Uit deze gedachte is Laagste Advocatentarief.nl ontstaan. Wij zijn in gesprek gegaan met advocaten door heel Nederland. Bij het bepalen van het uurtarief van € 159,- exclusief btw is zorgvuldig gekeken dat de advocaat zijn werk kan doen zonder in te leveren op kwaliteit. Maak direct gebruik van dit scherpe uurtarief van € 159,-, exclusief BTW! Wij brengen je vrijblijvend in contact met een deskundige advocaat bij jou in de buurt, die werkt voor dit lage tarief.