Geen gratis advocaat, wel een goedkope advocaat!
Een gratis advocaat zal je nergens vinden. Sterker nog, de meeste advocaten kosten heel veel geld. Als je geluk hebt kom je misschien in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand oftewel een toevoeging. In dat geval betaalt de overheid het grootste deel van de advocaatkosten en betaal je zelf alleen een eigen bijdrage. Helaas kan die eigen bijdrage ook aardig in de papieren lopen. Wij van Laagste Advocatentarief bieden geen gratis advocaat, maar wel een deskundige advocaat tegen het scherpste tarief.

Geen gratis advocaat, maar wel een goedkope advocaat

Een gratis advocaat wordt dus lastig. Wel kunnen wij je helpen in je zoektocht naar een goedkope advocaat. Doordat veel advocaten de hoofdprijs vragen vallen er nogal wat mensen tussen wal en schip. Wij zijn op zoek gegaan naar advocaten met de juiste specialisaties en deskundigheid, maar ook met het hart op de juiste plaats. Onze advocaten bieden deskundige juridische hulpverlening tegen het laagste uurtarief in de markt.

Gratis advocaat bij ontslagzaak

Alleen bij ontslagzaken heb je kans dat de werkgever voor alle kosten opdraait. Een advocaat zal bij een ontslagzaak altijd proberen om zijn kosten in de onderhandelingen met de werkgever mee te nemen. Zelf moet je die kosten meestal wel eerst voorschieten.

Laagste advocatentarief voor iedereen

Als je gebruikt maakt van een toevoeging, betaalt de overheid een tarief aan de advocaat. Dit tarief is landelijk vastgesteld op € 159,-. Als je zonder die toevoeging zelf naar dezelfde advocaat stapt met dezelfde zaak betaal je minimaal € 200,- per uur. Een ontzettend groot en onbegrijpelijk verschil. Onze advocaten zijn bereid om iedere zaak tegen het lage tarief van € 159,- per uur/excl. btw op te pakken. Of je nou in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand of niet. Iedereen betaalt bij ons dit laagste advocatentarief.

Goedkope advocaat in de buurt

Onze advocaten zitten verspreid over heel Nederland. Er zit er altijd wel een advocaat met het juiste specialisme bij jou in de buurt. We zullen eerst samen met jou bekijken of er inderdaad een advocaat aan te pas moet komen. Als dit het geval is brengen wij je graag in contact met een goedkope en kundige advocaat.