9,5
Klanten vertellen

1319 beoordelingen

De ouders van een dertig-jarige man uit de VS zaten met hun handen in het haar. Hun volwassen zoon weigerde het huis uit te gaan, terwijl zijn ouders er ondertussen wel een beetje klaar mee waren. De discussie liep zo hoog op dat zoonlief naar de rechter stapte.

Eigen benen

Nu hij dertig jaar oud was vonden zijn ouders het wel tijd dat Michael Rotondo op eigen benen ging staan. Zij boden hem 1100 dollar om een huis te zoeken. Michael was het hier niet mee eens. Hij voelde dat hij nog niet klaar was om op zichzelf te gaan wonen. Daarnaast vond hij dat zijn ouders hem in ieder geval zes maanden de tijd hadden moeten geven om een andere woning te vinden.

Procedure

De discussie werd steeds heviger. De situatie werd zo schrijnend dat de ouders van Michael een procedure begonnen om hun zoon het huis uit te krijgen. Zij stuurden hem officiële verzoeken om een baan te vinden, een woning te zoeken en waardevolle spullen te verkopen om wat geld te krijgen. Uiteindelijk kwam de zaak voor de rechter. De ouders wonnen. Michael moet het huis verlaten. Hij was het hier in eerste instantie niet mee eens en gaf aan dat hij in hoger beroep zou gaan. Toch heeft hij ondertussen het ouderlijk huis verlaten. Hij kreeg onverwachte hulp van een radioshow. Zij betaalden hem 3000 dollar om hem in hun show te hebben. Nu woont Michael in een Airbnb tot hij een goedkoop huurhuisjes heeft gevonden.